Od teraz możecie łatwiej dodawać zdjęcia do postów. Pod okienkiem wiadomości jest link "Dodaj zdjęcie do wiadomości" który to umożliwia.
Nie ma już za to podglądu w trakcie edycji i trzeba kliknąć "Podgląd" żeby zobaczyć jak będzie wyglądał post.
Mam nadzieję że to zmiana w dobrym kierunku.
Nie ma już za to podglądu w trakcie edycji i trzeba kliknąć "Podgląd" żeby zobaczyć jak będzie wyglądał post.
Mam nadzieję że to zmiana w dobrym kierunku.
No Name HydroMars
- szkolaziola
- Administrator
Re: No Name HydroMars
Trochę biedna ona - mało rozrośnięta - wygląda jakby albo była stale przelewana wg mnie - musisz rzadziej chyba podlewać.
Ale te włoski to normalne akurat - sezonówka ma włoski też na wegu jak się ponad miesiąc trzyma. Milion razy mniej niż na kwitnieniu - ale ma. To oznaka dojrzałości płciowej.
Ale te włoski to normalne akurat - sezonówka ma włoski też na wegu jak się ponad miesiąc trzyma. Milion razy mniej niż na kwitnieniu - ale ma. To oznaka dojrzałości płciowej.
Nie jest napewno przelewana. Jest taka bo za malo swiatla jej dawalem na poczatku i mocno sie wyciagla niestety ;d zawsze mialem takie zbite i chcialem troche zeby wyrosla ale przesadzilemszkolaziola pisze: ↑20.11.2024 20:29 Trochę biedna ona - mało rozrośnięta - wygląda jakby albo była stale przelewana wg mnie - musisz rzadziej chyba podlewać.
- szkolaziola
- Administrator
Gites, dobry plan. Za 7 dni będzie już powstawana i można flipnąć
- szkolaziola
- Administrator
No ładnie się postackowała, fajne topy będą.
Tylko chyba jeść chce - liście na dole już żółte całe a w sumie nie masz ich za dużo i lepiej nie tracić zbyt wielu jak chcesz duże topy.
Tylko chyba jeść chce - liście na dole już żółte całe a w sumie nie masz ich za dużo i lepiej nie tracić zbyt wielu jak chcesz duże topy.
No wczoraj troche pozno podlalem o 1 dzien i zaczela z lisci brac. Czekam zawsze az zaczna opadac. Teraz przypilnuje. Leje wedlug tabelki moze cos wiecej dodamszkolaziola pisze: ↑09.12.2024 19:31 No ładnie się postackowała, fajne topy będą.
Bardo ładnie odrzyła w twoich rękach hhee
Nie czekaj aż liście opadną sprawdzaj donice, zbytnie przesuszanie gleby może skutkować ogromnymi skokami PH oraz wzrostem zasolenia, podlewaj zawsze do runoffu
Nie czekaj aż liście opadną sprawdzaj donice, zbytnie przesuszanie gleby może skutkować ogromnymi skokami PH oraz wzrostem zasolenia, podlewaj zawsze do runoffu
Kolejny szybki update, Ogolnie panna rosnie fajne topki zaczynaja sie robic. ALe.. wlasnie jest jedno duze ale..
Wypadl mi pilny wyjazd w czwartek na 7 dni. A nie mam z kim zostawic rosliny.. macie jakis pomysl jak ogarnac jej wode? Teraz juz musze podlewac co 2-3 dni wiec 7 to duzo za duzo.. Podleje przed samym wyjazdem ale co dalej ? Macie jakies pomysly?
Wypadl mi pilny wyjazd w czwartek na 7 dni. A nie mam z kim zostawic rosliny.. macie jakis pomysl jak ogarnac jej wode? Teraz juz musze podlewac co 2-3 dni wiec 7 to duzo za duzo.. Podleje przed samym wyjazdem ale co dalej ? Macie jakies pomysly?