Od teraz możecie łatwiej dodawać zdjęcia do postów. Pod okienkiem wiadomości jest link "Dodaj zdjęcie do wiadomości" który to umożliwia.
Nie ma już za to podglądu w trakcie edycji i trzeba kliknąć "Podgląd" żeby zobaczyć jak będzie wyglądał post.
Mam nadzieję że to zmiana w dobrym kierunku.

No Name HydroMars

Chcesz podzielić się historią swojej roślinki?
Tutaj możesz prowadzić swój dziennik albo podlinkować dziennik z GrowDiaries.com
ChinQuan
Konopia

Re: No Name HydroMars

Post autor: ChinQuan »

Kolejny update :

Kupilem siatke ale jest lipa ;d musze ogarnac inna.
Ogolnie odrosty ladnie zaczynaja isc up ale zauwazylem pare wloskow.. jakby chchaiala kwitnoac? ;d to sezonowka z moich info tak wynika

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek
Awatar użytkownika
szkolaziola
Administrator

Post autor: szkolaziola »

Trochę biedna ona - mało rozrośnięta - wygląda jakby albo była stale przelewana wg mnie - musisz rzadziej chyba podlewać.

Ale te włoski to normalne akurat - sezonówka ma włoski też na wegu jak się ponad miesiąc trzyma. Milion razy mniej niż na kwitnieniu - ale ma. To oznaka dojrzałości płciowej.
ChinQuan
Konopia

Post autor: ChinQuan »

szkolaziola pisze: 20.11.2024 20:29 Trochę biedna ona - mało rozrośnięta - wygląda jakby albo była stale przelewana wg mnie - musisz rzadziej chyba podlewać.

Ale te włoski to normalne akurat - sezonówka ma włoski też na wegu jak się ponad miesiąc trzyma. Milion razy mniej niż na kwitnieniu - ale ma. To oznaka dojrzałości płciowej.
Nie jest napewno przelewana. Jest taka bo za malo swiatla jej dawalem na poczatku i mocno sie wyciagla niestety ;d zawsze mialem takie zbite i chcialem troche zeby wyrosla ale przesadzilem
ODPOWIEDZ