Wiek rośliny od wykiełkowania: 70dni
Czas od przełączenia na 12/12 (jeśli dotyczy): 13dni indukcji i 26dzien od zawiązania kwiatka
Faza rozwoju: kwitnienie
Medium: ziemia light mix
Pojemność doniczki: 17L
Jak często i jak dużo podlewasz: różnie opisze w problemie zwykle 1L na 3 dni na planta
Jak i czym karmisz: biotabs cały zestaw oprócz silicum flash , hesi bost , Calmag biobizza, hesi vit
Opis problemu: wyjechałem na 2,5 tygodnia gdy zawiązały kwiatek podlalem innym nawozem niż tylko biotabs bo wleciałaś pierwsza dawka 2ml/l hesi boost i Calmag 1ml/l wróciłem po 2,5 tygodnia i zastałem taki widok
Wgraj wyraźne i ostre zdjęcia lub wideo pokazujące problem.

Zacząłem karmić bio pk 4ml/l 2ml hesi boost Calmag 2ml twierdziłem że głodne i żelazo liście żółciały i dałem 3 razy taką miksturę i padały po paru dniach wyglądały tragicznie przynajmniej tych z tyłu

Amnesia zhermila wyrwałem jej chyba ze 100 bananów dalej nie widzę więcej , moonrock z tyłu wyblada i nie ma już praktycznie liści gdzie to dopiero półmetek stwierdziłem że od mieszania marek się zablokował bo do czasu zawiązania kwiatka wszystko piękny dywan zielony . Zrobiłem flusha panią z tyłu po 7,5L na głowę i dałem tabsa od biotabsa by się odbudowały