Wiek rośliny od wykiełkowania: oreoz i jabłko 42 dni i Amnesia 33dni +-1 dzień
brak oświetlenie 18/6
Faza rozwoju: / wegetacja /
Medium: substrat ziemia od biobizz Light Mix
Pojemność doniczki: 11 litrów
Jak często i jak dużo podlewasz:na początku myślę że je lekko przelałem a teraz od dwóch tygodni trzymam się twojego sposobu na palce ale piją bardzo mało i podlewam je co 3-4 dni
Jak i czym karmisz: perfekt pH Micro grow i Bloom od adventure Natural dokupiłem jeszcze Terra wega i do tej pory używałem tylko tego ale wczoraj wyczaiłem growshop w Berlinie bo tu też mieszkam i mam uprawę i po obejrzeniu twoich filmików dokupiłem calmag , bio top, bio Juice i to dostały wczoraj i po nocy już widać że się ruszyły bo tak stały w miejscu.
Opis problemu:
Po obejrzeniu twoich filmików chyba wiem gdzie jest problem , po prostu sugerując się etykietą nawozów perfekt pH nawet nie mierzyłem pH ponieważ piszą że zbędnym jest robienie pomiarów pH po użyciu tego nawozu i wogole tego nie robiłem do tego nie używałem takich witamin i minerałów jak cal mag no i tego co dokupiłem wczoraj. Namiot mam80×80×160 cm lampa LED 300w 2,7umol z diodami Samsunga nie pamiętam firmy a nie jestem w domu żeby sprawdzić, ewentualnie później dopisze ale to chińczyk ale z opinią i z forum wiem że to dość wydajna jednostka. Poziom temperatury utrzymuję na poziomie 27-29 stopni i z wilgotnością mam największy problem bo Wacha się między 50 a 70%. I moje pytanie jest następujące bo wiem mniej więcej gdzie popełniłem błędy ale dlatego też chciałem sam wszystko zrobić żeby się na nich uczyć i wracając do pytania czy coś jeszcze uzyskam z moich pierwszych dziewczynek czy lepiej je usunąć i zasiać nowe roślinki bo już jadą do mnie pestki z Royal Quins a wcześniejsze zamawiałem z manky send i nie polecam bo były malutkie i bardzo jasne .
Wgraj wyraźne i ostre zdjęcia lub wideo pokazujące problem.