Cześć,
mam krótkie pytanie kupiłem trochę ziaren i będę starował z uprawą. Wszystko to automaty i teraz pytanie, jeśli wsadzę ziarno do ziemi to mam najpierw wlać tam trochę wody? Plus, kiedy znów podlać takie maluchy?
Od teraz możecie łatwiej dodawać zdjęcia do postów. Pod okienkiem wiadomości jest link "Dodaj zdjęcie do wiadomości" który to umożliwia.
Nie ma już za to podglądu w trakcie edycji i trzeba kliknąć "Podgląd" żeby zobaczyć jak będzie wyglądał post.
Mam nadzieję że to zmiana w dobrym kierunku.
Nie ma już za to podglądu w trakcie edycji i trzeba kliknąć "Podgląd" żeby zobaczyć jak będzie wyglądał post.
Mam nadzieję że to zmiana w dobrym kierunku.
Kiedy zacząc podlewać
- szkolaziola
- Administrator
Re: Kiedy zacząc podlewać
Cześć
Nie ma na to gotowego przepisu. Tyle żeby było dobrze. Zależy od klimatu, typu podłoża, ilości podłoża, stopnia wilgotności podłoża.
Ale niewiele. Tak na oko 50ml na początek i po kilku dniach znowu. A jak wysycha to więcej. Trzeba obserwować. W ciemno się nie da przewidzieć.
Nie ma na to gotowego przepisu. Tyle żeby było dobrze. Zależy od klimatu, typu podłoża, ilości podłoża, stopnia wilgotności podłoża.
Ale niewiele. Tak na oko 50ml na początek i po kilku dniach znowu. A jak wysycha to więcej. Trzeba obserwować. W ciemno się nie da przewidzieć.
- szkolaziola
- Administrator
Re: Kiedy zacząc podlewać
Cześć