Od teraz możecie łatwiej dodawać zdjęcia do postów. Pod okienkiem wiadomości jest link "Dodaj zdjęcie do wiadomości" który to umożliwia.
Nie ma już za to podglądu w trakcie edycji i trzeba kliknąć "Podgląd" żeby zobaczyć jak będzie wyglądał post.
Mam nadzieję że to zmiana w dobrym kierunku.

Kiedy zacząc podlewać

Wszystko o uprawie w namiotach, szafach i pomieszczeniach uprawowych
Zimnt404
Sadzonka

Kiedy zacząc podlewać

Post autor: Zimnt404 »

Cześć,

mam krótkie pytanie kupiłem trochę ziaren i będę starował z uprawą. Wszystko to automaty i teraz pytanie, jeśli wsadzę ziarno do ziemi to mam najpierw wlać tam trochę wody? Plus, kiedy znów podlać takie maluchy?
Awatar użytkownika
szkolaziola
Administrator

Re: Kiedy zacząc podlewać

Post autor: szkolaziola »

Cześć

Nie ma na to gotowego przepisu. Tyle żeby było dobrze. Zależy od klimatu, typu podłoża, ilości podłoża, stopnia wilgotności podłoża.

Ale niewiele. Tak na oko 50ml na początek i po kilku dniach znowu. A jak wysycha to więcej. Trzeba obserwować. W ciemno się nie da przewidzieć.
Awatar użytkownika
szkolaziola
Administrator

Re: Kiedy zacząc podlewać

Post autor: szkolaziola »

Cześć

Nie ma na to gotowego przepisu. Tyle żeby było dobrze. Zależy od klimatu, typu podłoża, ilości podłoża, stopnia wilgotności podłoża.

Ale niewiele. Tak na oko 50ml na początek i po kilku dniach znowu. A jak wysycha to więcej. Trzeba obserwować. W ciemno się nie da przewidzieć.
ODPOWIEDZ