22.04.2024 - 53ci dzień FLO. Dziś dostały ostatnio raz TOP MAX od BioBizz. Jak myślisz - długo je trzymać? Czy w niedzielę można ciąć?
Wiatrak - no bywa, zamówiłem drugi, ten poleciał na serwis, czasem tak po prostu jest.
Od teraz możecie łatwiej dodawać zdjęcia do postów. Pod okienkiem wiadomości jest link "Dodaj zdjęcie do wiadomości" który to umożliwia.
Nie ma już za to podglądu w trakcie edycji i trzeba kliknąć "Podgląd" żeby zobaczyć jak będzie wyglądał post.
Mam nadzieję że to zmiana w dobrym kierunku.
Nie ma już za to podglądu w trakcie edycji i trzeba kliknąć "Podgląd" żeby zobaczyć jak będzie wyglądał post.
Mam nadzieję że to zmiana w dobrym kierunku.
Indor - Power Flower, 2x Critical Kush
- szkolaziola
- Administrator
Re: Indor - Power Flower, 2x Critical Kush
3 dni temu napisałem że 2 tygodnie - jeszcze nie minęły
A jak chcesz to zetniesz. Można nawet po 2 tygodniach kwitnienia ściąć - ale 53 dni to bardzo mało - w tyle dochodzą najszybsze odmiany, w idealnych warunkach, uprawiane przez najlepszych growerów na świecie.
A tak u normalnego człowieka 64 dni to minimum - a zwykle 70-80 jak chcą wyciągnąć maxa z wagi suszu
A jak chcesz to zetniesz. Można nawet po 2 tygodniach kwitnienia ściąć - ale 53 dni to bardzo mało - w tyle dochodzą najszybsze odmiany, w idealnych warunkach, uprawiane przez najlepszych growerów na świecie.
A tak u normalnego człowieka 64 dni to minimum - a zwykle 70-80 jak chcą wyciągnąć maxa z wagi suszu
Dziękuję. Czasem się człowiek za szybko podpala. Masz rację - tak zrobię. Bardzo dziękuję Ci za to, że dzielisz się tak swoim doświadczeniem i widzą.
Z trzech krzaków wyszło ok 90g suszu. Dziękuję za pomoc, zabieram się za kolejną uprawę - tym razem sumienniej...
- szkolaziola
- Administrator
No dużo to nie jest w przeliczeniu na krzak - ale ogólnie 90g suszu to całkiem fajny zapasik
Gratulacje i życzę powodzenia w kolejnych uprawach
Pokażesz fotki suszu co wyszło?
Gratulacje i życzę powodzenia w kolejnych uprawach
Pokażesz fotki suszu co wyszło?
- szkolaziola
- Administrator
Fajnie
Gratulacje raz jeszcze, czekam na kolejne projekty od Ciebie
Gratulacje raz jeszcze, czekam na kolejne projekty od Ciebie