Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Tak szczerze to poza kropelkami do mierzenia pH nie mam innego miernika do wody a wartości te wziąłem ze składu badań wody które są w necie z mojego rejonu
I starałem się to jakoś policzy 2500 uS na cm tak było podane w elektryczności
No te wyniki są oficjalnie na stronie wodaciągów , kupię ten miernik bo teraz szczerze się wkurwiłem, nie pijemy wody z kranu no ale sam fakt tego że nas trują
Pijecie pijecie bo z czego robisz kawę, cherbate???
No wierzyć się nie chce ze takie info na stronach wodociągów z twojego rejonu, myślę że gdzieś jest błąd
Ciekawe jak temat się wyjaśni
Jest 570 uS/cm także ja źle spojrzałem teraz korzystając z wiedzy mojej narzeczonej która jest lekarzem i jednocześnie uczy maturzystów chemii i biologii, zabieg z przegotowaniem wody + puszczenie jej przez filtr węglowy polepsza jakość o jakieś 30% , więc woda nie jest taka zła zresztą widać po roślinkach wrzucę później fotki bo myślę że jedna już jest gotowa na LST
No pewnie tak Nie piszesz jaka była wilgotność i temperatura więc nie wiem na pewno - ale między innymi mała wilgotność daje takie objawy - choć nie tylko.
Wilgotność jest cały czas powyżej 60% a temperatura między 24.5 a 27.5 , mało wody musiały mieć bo tak jak pisałem uważam żeby nie przelać a dziewczyny coraz więcej chcą pić