Od teraz możecie łatwiej dodawać zdjęcia do postów. Pod okienkiem wiadomości jest link "Dodaj zdjęcie do wiadomości" który to umożliwia.
Nie ma już za to podglądu w trakcie edycji i trzeba kliknąć "Podgląd" żeby zobaczyć jak będzie wyglądał post.
Mam nadzieję że to zmiana w dobrym kierunku.
Nie ma już za to podglądu w trakcie edycji i trzeba kliknąć "Podgląd" żeby zobaczyć jak będzie wyglądał post.
Mam nadzieję że to zmiana w dobrym kierunku.
Pochłaniacz wilgoci
Pochłaniacz wilgoci
Siemanko. Czy macie jakieś sprawdzone pochłaniacze wilgoci? Trzymacie je wewnątrz czy na zewnątrz namiotu? Mam namiot 5x5, 8 panienek w trakcie drugiego tygodnia kwitnienia a z racji że żyje w państwie gdzie deszcz to codzienność nie mogę poradzić sobie z wilgotnością i szaleje w namiocie w przedziale od 70 do 90% ....
- szkolaziola
- Administrator
Re: Pochłaniacz wilgoci
Przy otwartym obiegu nie ma sensu trzymać w namiocie - trzeba osuszać cały pokój.
Poszukaj sobie osuszaczy o wydajności 10L/24h. W każdym kraju są inne dostępne w dobrej cenie - po prostu lokalnie na Amazonie czy w sklepie rtv/agd kup. Od razu ci mówię że MUSI mieć minimum 10L/24h i minimum 100W mocy - a pewnie ponad 200W nawet.
Są takie małe zabawki czasem sprzedawane co nic nie wyciągają bo mają po 25W na przykład... To nie ma sensu nawet kupować takiego gówna.
Ale możesz nawet 2 takie potrzebować w swoich warunkach.
Poszukaj sobie osuszaczy o wydajności 10L/24h. W każdym kraju są inne dostępne w dobrej cenie - po prostu lokalnie na Amazonie czy w sklepie rtv/agd kup. Od razu ci mówię że MUSI mieć minimum 10L/24h i minimum 100W mocy - a pewnie ponad 200W nawet.
Są takie małe zabawki czasem sprzedawane co nic nie wyciągają bo mają po 25W na przykład... To nie ma sensu nawet kupować takiego gówna.
Ale możesz nawet 2 takie potrzebować w swoich warunkach.
Re: Pochłaniacz wilgoci
Właśnie tutaj miałem dylemat czy kupić 12L/24h czy 20L/24h ale skoro lepiej osuszać pokój to kupię ten 20L/24h i pobór mocy jest 216W. Dzięki za pomoc