Typ: automat
Wiek rośliny od wykiełkowania: 12 dni mają rośliny podobnego wzrostu / 9 dni ma znacznie mniejsza roślina na zdjęciach poniżej ( zdjęcie nr 3 )
Faza rozwoju: sadzonka
Medium: substrat
Pojemność doniczki: 12.5 air pot
Jak często i jak dużo podlewasz 150ml co trzy dni
Jak i czym karmisz: na chwile obecną niczym
Ogólnie : box 70,70,160 / lampa SF 1000 / Naświetlanie 18/6
Witam wszystkich growerów! Chciałbym zamieścić fotorelację z mojej uprawy, a przy okazji podyskutować jeśli zajedzie potrzeba i chęć wymiany doświadczeń
W boxie znajdują się 4 panie każda z nich to odmiana automatyczna wszystkie pestki dostarcza FastBuds
Odmiany to : Strawberry Gorilla Auto (1) Strawberry Banana Auto (2) Bruce Banner Auto (3) Orange Sherbet Auto (4)
Medium to klasyk TerraCannaProfessional
Podlewane wodą ph 6.4/6.5/6.6
Lampa ustawiona na 70% obecnie 50cm nad roślinkami
Dodam, że jest to moja pierwsza uprawa w tym namiocie, wcześniej posiadałem już samą lampę, jednakże dużo mniejszego boxa był to 40x40x120
Czy ktokolwiek z was ma jakiekolwiek uwagi? Co myślicie o rozwoju roślin jak na obecną chwile?
Pytam ze względu na to, że jak dla mnie coś to wolno wszystko idzie, co myślicie?
Pozdrawiam serdecznie i zachęcam do dyskusji!
Od teraz możecie łatwiej dodawać zdjęcia do postów. Pod okienkiem wiadomości jest link "Dodaj zdjęcie do wiadomości" który to umożliwia.
Nie ma już za to podglądu w trakcie edycji i trzeba kliknąć "Podgląd" żeby zobaczyć jak będzie wyglądał post.
Mam nadzieję że to zmiana w dobrym kierunku.
Nie ma już za to podglądu w trakcie edycji i trzeba kliknąć "Podgląd" żeby zobaczyć jak będzie wyglądał post.
Mam nadzieję że to zmiana w dobrym kierunku.
Fotorelacja auto indoor x4
- szkolaziola
- Administrator
Re: Fotorelacja auto indoor x4
Fajnie, powodzenia!
Jak dla mnie wzrost spoko ale ja robię w sezonówkach. Moje automaty też tak wyglądają w tym wieku - ale np Vampi ma dużo większe - ale ja nie wiem jak on to skubany robi
Jak dla mnie wzrost spoko ale ja robię w sezonówkach. Moje automaty też tak wyglądają w tym wieku - ale np Vampi ma dużo większe - ale ja nie wiem jak on to skubany robi
Vampi to normalnie jedzie na jakiś kodach
Nie no wielki szacun dla chłopa, ma pojęcie to widać.
Jeśli się nie mylę to pracuje również przy roślinach tzn zawodowo, także specjalista
Nie no wielki szacun dla chłopa, ma pojęcie to widać.
Jeśli się nie mylę to pracuje również przy roślinach tzn zawodowo, także specjalista
Dla Ciebie też wielki szacun, ty jesteś akurat król sezonu
Skoro nie hodowales auto i preferujesz sezony różnice między Twoimi a Vampiego są zrozumiałe.
W końcu przejebalem całego YT jeśli chodzi o growing a i tak sam koryguje ustawienia bo niejednokrotnie jest ono sprzeczne z zaleceniami ytbera.
Błędy i wyciąganie z nich wniosków to podnosi nasze doświadczenie
Skoro nie hodowales auto i preferujesz sezony różnice między Twoimi a Vampiego są zrozumiałe.
W końcu przejebalem całego YT jeśli chodzi o growing a i tak sam koryguje ustawienia bo niejednokrotnie jest ono sprzeczne z zaleceniami ytbera.
Błędy i wyciąganie z nich wniosków to podnosi nasze doświadczenie