Od teraz możecie łatwiej dodawać zdjęcia do postów. Pod okienkiem wiadomości jest link "Dodaj zdjęcie do wiadomości" który to umożliwia.
Nie ma już za to podglądu w trakcie edycji i trzeba kliknąć "Podgląd" żeby zobaczyć jak będzie wyglądał post.
Mam nadzieję że to zmiana w dobrym kierunku.
Nie ma już za to podglądu w trakcie edycji i trzeba kliknąć "Podgląd" żeby zobaczyć jak będzie wyglądał post.
Mam nadzieję że to zmiana w dobrym kierunku.
nawożenie
- szkolaziola
- Administrator
Re: nawożenie
Nie. Tego typu tabletki tylko komplikują życie i początkującemu prędzej zaszkodzą niż pomogą.
Kup płynne nawozy.
Kup płynne nawozy.
jakie płynne nawozy kupić?
- szkolaziola
- Administrator
Ja używam Terra Aquatica Grow + Bloom + Micro (Micro ma 2 wersje - do wody miękkiej o niskim EC i osobno do twardej). To marka General Hydroponics (GHE).
Ale równie dobrze może to być dowolny inny 2 czy 3 częściowy zestaw - od Plagronu, BioBizz, Boom Nutrients, Hesi, Atami, BAC i wiele innych.
Do tego jakiś CalMag (np. BioBizz, BAC, Atami) i mikoryza (np: Dynomyco, Great White).
Ale równie dobrze może to być dowolny inny 2 czy 3 częściowy zestaw - od Plagronu, BioBizz, Boom Nutrients, Hesi, Atami, BAC i wiele innych.
Do tego jakiś CalMag (np. BioBizz, BAC, Atami) i mikoryza (np: Dynomyco, Great White).
- szkolaziola
- Administrator
Wybór jest twój. To prawie to samo
Ja używam GHE TRIPACK FLORA SERIES
Tak CalMag i myco spoko.
Ja używam GHE TRIPACK FLORA SERIES
Tak CalMag i myco spoko.
Witam jestem swiezakiem i zaczynam niedługo pierwsza uprawę autimatow ,mam pytanie odnośnie odżywek ,kiedy zacząć je stosować? Czy dokupić coś do nich ? Typu calmag ,mikoryza.
Jeśli zacznę je stosować to jak często ? Raz w tyg czy co każde podlewanie?
Odzywki jakie kupiłem:
Dodam ,że będę używał ziemi canna terra professional. Pozdrawiam
Jeśli zacznę je stosować to jak często ? Raz w tyg czy co każde podlewanie?
Odzywki jakie kupiłem:
Dodam ,że będę używał ziemi canna terra professional. Pozdrawiam
- szkolaziola
- Administrator
Nie ma czegoś takiego o co pytasz - gotowego przepisu - trzeba obserwować roślinę, mierzyć pH i EC runoffu i na tej podstawie decydować o karmieniu nawozami. Są o tym odcinki na kanale
Gdzie można dostać w Polsce nawozy dutch science organiczne ktoś się orientuje ?