Witam serdecznie mam problem z moim maleństwem ma już dwa tygodnie a wygląda tak nie wiem czy opłaca się go jeszcze trzymać jest to critical od Black Diamonds seeds lampa jaka używam to hps 100w
Od teraz możecie łatwiej dodawać zdjęcia do postów. Pod okienkiem wiadomości jest link "Dodaj zdjęcie do wiadomości" który to umożliwia.
Nie ma już za to podglądu w trakcie edycji i trzeba kliknąć "Podgląd" żeby zobaczyć jak będzie wyglądał post.
Mam nadzieję że to zmiana w dobrym kierunku.
Nie ma już za to podglądu w trakcie edycji i trzeba kliknąć "Podgląd" żeby zobaczyć jak będzie wyglądał post.
Mam nadzieję że to zmiana w dobrym kierunku.
Nie chcę rosnąć
Re: Nie chcę rosnąć
Mógł byś powiedzieć coś więcej. Jaka donica, podłoże, jak często I jaka ilością jest podlewana. Jak to nie automat to coś z tego będzie cierpliwości.
- szkolaziola
- Administrator
Prosimy o więcej info jak kolega wyżej napisał - dodatkowo jeszcze daj znać czy dokładnie 14 dni - i czy od wykiełkowania czy od suchej pestki?
Bo jak to jest 10 dni od wykiełkowania to wygląda jak najbardziej poprawnie. Trochę się kładzie - przydałoby się jej zapewne trochę wiatru żeby trenować łodygę.
Bo jak to jest 10 dni od wykiełkowania to wygląda jak najbardziej poprawnie. Trochę się kładzie - przydałoby się jej zapewne trochę wiatru żeby trenować łodygę.
Od wykiełkowania 14 dni podlewana była co 4/5dni czysta woda ziemia raczej słabej jakości bo nie miałem nic lepszego ma 6.5ph lampa była ustawiona na 18/6 jest to automat donica 7.5l nie wiem co mogę jeszcze o niej opowiedzieć
- szkolaziola
- Administrator
Okej, jak na auto to jest strasznie słabe światło HPS 100W to jest jak LED 50W przy dobrych wiatrach.
Auto powinno być już większe pod dobrym LEdem - ale przy tak słabym świetle będzie wolno rosło niestety.
Ja mam mocniejsze światło do oświetlania biura niż ty do oświetlania wzrostu rośliny
Auto powinno być już większe pod dobrym LEdem - ale przy tak słabym świetle będzie wolno rosło niestety.
Ja mam mocniejsze światło do oświetlania biura niż ty do oświetlania wzrostu rośliny
Daj jej teoche czasu, może się odbije jeszcze.