Namiot spider farmer 70x70x160 lampa G1500 150W plus lampy na słupkach 4x8W.Trochę żałuję,że nie wziąłem 90x90 no ale już trudno hehe
Wyciąg od spider farmer, kupilem caly zestaw gotowy co było również błedem.
Typ: automat Tropicana cookies i jakies losowe ziarnko z serii RF3 od Fas Buds
Wiek rośliny od wykiełkowania:3 dni 18/6
Faza rozwoju: sadzonka
Medium:canna terra profesionalbez plusa
Pojemność doniczki:11litrów
Jak często i jak dużo podlewasz:podlałem tylko przy posadzeniu,woda destylowana z calmagiem od BAC i mydło potasowe kilka kropel
na 1l wody a roślinki dostały po 200ml.
Jak i czym karmisz:Mam tri part od terra aquatica ale póki co wleci woda z filttra RO plus calmag i mydło potasowe
Opis problemu:lampa włączona jest na 25% mocy dodatkowo przez pierwsze dwa dni miałem również włączone lampy boczne jednak
je wyłaczyłem bo uznalem,że coś jest nie tak z roślinkami bo są chyba trochę za małe i listki wywijają się w dół.To są zdjęcia z końćówki 3 dnia.
Temperatura z lampami bocznymi wynosiła około 25.5 a bez 23-23.5,lampa 55 cm od sadzonek.Nie wiem czy juz zdjąć te palstikowe nakrywki
i właczyc mieszak.Nawilacz chodzi tylko gdy spadnie RH poniżej 65%.Czy z roślinkami cos jest nie tak?To moja pierwsza uprawa i trochę się martwię,że są za małe.Posadziłem je14.02 i i 18 się pojawiły.Nie moczyłem w ich jak w ostatnim filmiku na YT,po prostu wrzuciłem do dziury z mikoryzą i podlałem wodą PH 6.0 EC 0.45 ale to tylko calmag i mydło potasowe Bio.Także wydaje mi się,że zrobiłem chyba wszystko w miarę
dobrze a jednak coś nie poszło...
Czy ktoś mógłby mi pomóc jakoś pokierować co dalej czy może reset zrobic i posadzic nowe?