Witam forumowiczów
Jak w temacie skąd zamawiacie pestki?
Czy macie swoje ulubione sprawdzone które dają duży plon?
Czy to Prawda żeby mieć dobry plon i jakość trzeba zapłacić niebotyczną cenę za nasionka?
Będę wdzięczny za każdą odpowiedź pozdrawiam.
Od teraz możecie łatwiej dodawać zdjęcia do postów. Pod okienkiem wiadomości jest link "Dodaj zdjęcie do wiadomości" który to umożliwia.
Nie ma już za to podglądu w trakcie edycji i trzeba kliknąć "Podgląd" żeby zobaczyć jak będzie wyglądał post.
Mam nadzieję że to zmiana w dobrym kierunku.
Nie ma już za to podglądu w trakcie edycji i trzeba kliknąć "Podgląd" żeby zobaczyć jak będzie wyglądał post.
Mam nadzieję że to zmiana w dobrym kierunku.
JAKIE PESTKI?
- szkolaziola
- Administrator
Re: JAKIE PESTKI?
Nie TRZEBA. Można.
Z każdej jest szansa na coś fajnego, ale pestki powiedzmy poniżej 50zł/sztukę dużo rzadziej dadzą ci zbite, piękne i do tego pachnące cukierkami a nie sianem kwiaty.
Powiedzmy przy takim bulk-seedzie gdzie nie ma nazwy breedera tylko seedbanku samego masz jakieś 20-30% szans na fajnego planta. Przy pestce od dobrego breedera (jak wybierzesz stabilną odmianę a nie nowość) szansa na sztosa to 99% Oczywiście w obu przypadkach pomijam warunki i traktowanie przez growera bo z tym to już bywa rożnie
Ja najbardziej polecam:
ETHOS Genetics
In House Genetics
Perfect Tree
Khalifa Genetics
Philosopher Seeds
Conscious Genetics
Grounded Genetics
Jak automaty to:
Mephisto Genetics
Fast Buds
Z każdej jest szansa na coś fajnego, ale pestki powiedzmy poniżej 50zł/sztukę dużo rzadziej dadzą ci zbite, piękne i do tego pachnące cukierkami a nie sianem kwiaty.
Powiedzmy przy takim bulk-seedzie gdzie nie ma nazwy breedera tylko seedbanku samego masz jakieś 20-30% szans na fajnego planta. Przy pestce od dobrego breedera (jak wybierzesz stabilną odmianę a nie nowość) szansa na sztosa to 99% Oczywiście w obu przypadkach pomijam warunki i traktowanie przez growera bo z tym to już bywa rożnie
Ja najbardziej polecam:
ETHOS Genetics
In House Genetics
Perfect Tree
Khalifa Genetics
Philosopher Seeds
Conscious Genetics
Grounded Genetics
Jak automaty to:
Mephisto Genetics
Fast Buds