Od teraz możecie łatwiej dodawać zdjęcia do postów. Pod okienkiem wiadomości jest link "Dodaj zdjęcie do wiadomości" który to umożliwia.
Nie ma już za to podglądu w trakcie edycji i trzeba kliknąć "Podgląd" żeby zobaczyć jak będzie wyglądał post.
Mam nadzieję że to zmiana w dobrym kierunku.
Nie ma już za to podglądu w trakcie edycji i trzeba kliknąć "Podgląd" żeby zobaczyć jak będzie wyglądał post.
Mam nadzieję że to zmiana w dobrym kierunku.
No Name HydroMars
Re: No Name HydroMars
Mam banke myslalem zeby moze rozrobic nawozu i podlaczyc rurki i zeby sobie kapalo powoli ale malo czasu na testy wiec zeby ne bylo ze wykapie mi w 2 dni wszystko ;d i bedzie lipa
- szkolaziola
- Administrator
Re: No Name HydroMars
Ooo, super fajnie się postackowały kwiatki, grubo będzie jak tak dalej pójdzie
Po liściach widzę że głodne trochę, zwiększ CalMag i PK o 50%
Co do tego podlewania no to właśnie można zrobić tak jak piszesz - ale bez testów jest ryzyko że coś pójdzie nie tak.
Są też takie auto-podlewarki do kwiatów doniczkowych np: https://allegro.pl/oferta/konewka-auto- ... 3340592830
no ale to też by wypadało przetestować i nie wiem czy zdążysz kupić
No i ostatecznie można podlać na full 24h przed wyjazdem a potem jeszcze raz kilka minut przed wyjazdem - aż będzie stało w podstawce.
No ale to będzie przelanie oczywiście i może zaszkodzić roślinie trochę. Może się rozwiną przez to ziemiórki albo inna zaraza. Także też ryzykowne.
Po liściach widzę że głodne trochę, zwiększ CalMag i PK o 50%
Co do tego podlewania no to właśnie można zrobić tak jak piszesz - ale bez testów jest ryzyko że coś pójdzie nie tak.
Są też takie auto-podlewarki do kwiatów doniczkowych np: https://allegro.pl/oferta/konewka-auto- ... 3340592830
no ale to też by wypadało przetestować i nie wiem czy zdążysz kupić
No i ostatecznie można podlać na full 24h przed wyjazdem a potem jeszcze raz kilka minut przed wyjazdem - aż będzie stało w podstawce.
No ale to będzie przelanie oczywiście i może zaszkodzić roślinie trochę. Może się rozwiną przez to ziemiórki albo inna zaraza. Także też ryzykowne.