Od teraz możecie łatwiej dodawać zdjęcia do postów. Pod okienkiem wiadomości jest link "Dodaj zdjęcie do wiadomości" który to umożliwia.
Nie ma już za to podglądu w trakcie edycji i trzeba kliknąć "Podgląd" żeby zobaczyć jak będzie wyglądał post.
Mam nadzieję że to zmiana w dobrym kierunku.
Nie ma już za to podglądu w trakcie edycji i trzeba kliknąć "Podgląd" żeby zobaczyć jak będzie wyglądał post.
Mam nadzieję że to zmiana w dobrym kierunku.
2 automaty ts1000
Re: 2 automaty ts1000
Mi też się wydaje że to triochromy na liściach, celuj w kwiatostan, A nie w listki ,,cukrowe,,???
Jak to macro centralnie topa to faktycznie to już jest koniec,
Jak to macro centralnie topa to faktycznie to już jest koniec,
- szkolaziola
- Administrator
No nowe fotki nic nie zmienią, tego się nie da rozpoznać w zbliżeniu - to ty masz wiedzieć co fotografujesz i tyle
czyli po trichomach wuchdozi ze gotowa? ;d kurde myslalem ze jeszcze cos spuchnie z 2 tygondnie ;d
- szkolaziola
- Administrator
No ale to że jest gotowa nie znaczy że za 2 tygodnie też nie będzie gotowa. Nie przestanie nagle być
No tak ale czy nie moze byc za pozno? czy mozna np przeciagnac za mocno co wplynie negatywnie na jakosc albo moc?szkolaziola pisze: ↑21.09.2023 21:42 No ale to że jest gotowa nie znaczy że za 2 tygodnie też nie będzie gotowa. Nie przestanie nagle być
- szkolaziola
- Administrator
Wszystko może się stać. Ale czy warto dziś się zabić bo jutro może spać ci cegła z czyjegoś balkonu na głowę? Ta sama logika.
Każdy dzień uprawy to ryzyko pleśni, ataku owadów, pożaru, urwania się lampy na rośliny, trzęsienia ziemi itd
Z jakością i mocą - no to musisz wyśrodkować - to co jest dojrzałe to już się zacznie częściowo degradować - ale też powstają nowe trichomy i dojrzewają inne więc przybywa też takich które się jeszcze nie degradują. To nie jest tak że "o! dziś jest dojrzała to zetnę bo jutro będzie zero thc" - to się degraduje - ale ta degradacja zajmuje kilka miesięcy. No ale każdy miesiąc składa się z dni i godzin. To nie jest coś co da się policzyć czy lepiej ci będzie ściąć teraz czy za 2 tygodnie. Musiałbyś mieć maszynę czasu, zrobić oba i porównać wynik.
Za bardzo kombinujesz. Miej wyjebane a będzie ci dane.
Każdy dzień uprawy to ryzyko pleśni, ataku owadów, pożaru, urwania się lampy na rośliny, trzęsienia ziemi itd
Z jakością i mocą - no to musisz wyśrodkować - to co jest dojrzałe to już się zacznie częściowo degradować - ale też powstają nowe trichomy i dojrzewają inne więc przybywa też takich które się jeszcze nie degradują. To nie jest tak że "o! dziś jest dojrzała to zetnę bo jutro będzie zero thc" - to się degraduje - ale ta degradacja zajmuje kilka miesięcy. No ale każdy miesiąc składa się z dni i godzin. To nie jest coś co da się policzyć czy lepiej ci będzie ściąć teraz czy za 2 tygodnie. Musiałbyś mieć maszynę czasu, zrobić oba i porównać wynik.
Za bardzo kombinujesz. Miej wyjebane a będzie ci dane.
zlota zasada
No ja juz tak mam ;d
No ja juz tak mam ;d
wITAM,
Mam pytanko. za 3 tygodnie jade na urlop wiec musze miec wysuszone juz i w sloikach.
WIec ostatnie podlanie dalem sama wode zeby roslina wyciagnela z lisci jak najwiecej.
Pytanko moje takie czy zrobi mi roznice jesli zetne ja np 4 dni pozniej ? czy te 4 dni nie bedzie mialo wiekszego wyplywu?
najpozniej musze sciac ja 10 pazdziernika. chcialem powiesic cala rosline wiec chce jej dac takie 8-10 dni suszenia. aaktualnie temp bedzie okolo 16-20 stopdni wilgotnosc 50%
Mam pytanko. za 3 tygodnie jade na urlop wiec musze miec wysuszone juz i w sloikach.
WIec ostatnie podlanie dalem sama wode zeby roslina wyciagnela z lisci jak najwiecej.
Pytanko moje takie czy zrobi mi roznice jesli zetne ja np 4 dni pozniej ? czy te 4 dni nie bedzie mialo wiekszego wyplywu?
najpozniej musze sciac ja 10 pazdziernika. chcialem powiesic cala rosline wiec chce jej dac takie 8-10 dni suszenia. aaktualnie temp bedzie okolo 16-20 stopdni wilgotnosc 50%
- szkolaziola
- Administrator
Nie ma znaczenia 4 dni.
Warunki do suszenia spoko
Warunki do suszenia spoko