Dzięki za tą radę, na flow mam na szczęście inny nawóz który ma sporo azotu po tym jak go dodałem rosliny odzyskały barwy i jest dość dobrze, topki puchną, do przyszłej uprawy wyposaże się w lepsze nawozy bo jednak trochę ciężko przewidzieć z wyprzedzeniem 2tyg kiedy pojawią się niedobory dla kogoś początkującego jak ja :/
Ale jest dobrze, nie jestem tylko pewien co do aktualnego nawozu z biobizz bo proponują 2-4ml na litr
Jeżeli dam 4ml na litr to mam npk około 650 dopiero i nie wiem czy lać więcej czy nie przekraczać zalecanej dawki
Od teraz możecie łatwiej dodawać zdjęcia do postów. Pod okienkiem wiadomości jest link "Dodaj zdjęcie do wiadomości" który to umożliwia.
Nie ma już za to podglądu w trakcie edycji i trzeba kliknąć "Podgląd" żeby zobaczyć jak będzie wyglądał post.
Mam nadzieję że to zmiana w dobrym kierunku.
Nie ma już za to podglądu w trakcie edycji i trzeba kliknąć "Podgląd" żeby zobaczyć jak będzie wyglądał post.
Mam nadzieję że to zmiana w dobrym kierunku.
Lampa
- szkolaziola
- Administrator
Re: Lampa
Zależy jak często lejesz. Jak za każdym razem to tyle co radzą. Jak raz na 2-3 podlewania to możesz 2-3x więcej.