Witam ponownie ! Hej dzięki za odpowiedź, dopiero zauwazyłem

Dobra, wrzucam fotki przed scinką royala i mam od razu pare pytań.
Mianowicie czy warto kupować Co2? , w przypadku gdy i tak namiot jest otwarty przez 50% czasu w ciagu dnia roślinki, jest rownież wietrzenie pomieszczenia. (Widać produkt na zdjeciu) Narazie go jeszcze nie otwieralem bo i tak juz scinam ale pytam na przyszłość i również w ktorej fazie go stosować?
Mam nowa lampę, byla teraz juz jakies 2 tygodnie odpalona na maksa (320W), rosliina jakies 50 CM nad szczytami, ciezko mi zbic temperature, zazwyczaj to okolo 30 stopni, przy otwartym namiocie wynosi jakies 26-28 stopni. Pytanie czy lepiej zmniejszyc moc lampy czy dać ja wyzej , a moze jakos specjalnie sie tym nie przejmować ? Ciezko mi zweryfikowac czy lampa dobrze teraz działała przez 2 tygodnie bo liscie i tak juz sie przebarwiaja fest i odpadają wiec nie wiem czy to do końca wina światła. ( Ciężko mi skonkretyzować to pytanie ale raczej nie przewiduje kupowac klimatyzatora ew. mam opcje umiescic namiot w chlodniejszym pomieszczeniu)
Robie również testa - wczoraj rozdowojona lodyga przy pomocy gwoździa, zasypana lodem i ciemnia 48H (minelo juz 24H), hmmm czy to coś da? Naczytałem sie i naooglądem, że stwierdziłem ze musze sprobować. Czy jest cos na co powinienem zwrocic uwage przy tym procesie? np. zeby sie nie zhermiła etc.