Wiatrak i filtr non stop, całą uprawę, tak.
Generalnie można dodawać UV ale to też zaawansowana technika - najlepiej kupić lampę która ma kilak diod UV pomiędzy setkami zwykłych.
W małym namiocie dodanie dodatkowej lampy UV usmaży rośliny + wtedy bez okularów możesz nawet stracić wzrok.
Ja nie używam i efekty mam zajebiste. Nie kombinujcie. Światło, wiatr, ziemia, woda, trochę podstawowych nawozów.
Cała reszta to wyciąganie mnóstwa hajsu za 1% większy zbiór. To ma sens jak produkujesz tony i 1% to milion złotych zysku. W domu się nie opyla ani CO2, ani UV - a na pewno nie dla początkującego growera bo tylko ci zmniejszy zbiory i pogorszy rezultaty.
Od teraz możecie łatwiej dodawać zdjęcia do postów. Pod okienkiem wiadomości jest link "Dodaj zdjęcie do wiadomości" który to umożliwia.
Nie ma już za to podglądu w trakcie edycji i trzeba kliknąć "Podgląd" żeby zobaczyć jak będzie wyglądał post.
Mam nadzieję że to zmiana w dobrym kierunku.
Nie ma już za to podglądu w trakcie edycji i trzeba kliknąć "Podgląd" żeby zobaczyć jak będzie wyglądał post.
Mam nadzieję że to zmiana w dobrym kierunku.
1 growbox
Re: 1 growbox
Dzięki za info od dziś zaczynam działać odpalę go dziś zobaczę czy wszytko działa poprawnie i wrzucam pestki;)) wielkie dzięki mam ostatnie pytanie podlewać pielęgnować itd przy włączonym świetle czy jak jest wyłączona to lepiej nie otwierać boxa?
- szkolaziola
- Administrator
Przy włączonym.
Przede wszystkim dlatego że wtedy cokolwiek widzisz.
Na wegetacji w teorii światło im w nocy nie zaszkodzi ale lepiej się nie przyzwyczajać bo kiedyś się zagapisz i otworzysz na kwitnieniu - a to już jest duży problem.
Przede wszystkim dlatego że wtedy cokolwiek widzisz.
Na wegetacji w teorii światło im w nocy nie zaszkodzi ale lepiej się nie przyzwyczajać bo kiedyś się zagapisz i otworzysz na kwitnieniu - a to już jest duży problem.
A jak z mocą Leda odrazu 100 procent czy zwiększać z czasem i wysokość też ?
- szkolaziola
- Administrator