Od teraz możecie łatwiej dodawać zdjęcia do postów. Pod okienkiem wiadomości jest link "Dodaj zdjęcie do wiadomości" który to umożliwia.
Nie ma już za to podglądu w trakcie edycji i trzeba kliknąć "Podgląd" żeby zobaczyć jak będzie wyglądał post.
Mam nadzieję że to zmiana w dobrym kierunku.
Nie ma już za to podglądu w trakcie edycji i trzeba kliknąć "Podgląd" żeby zobaczyć jak będzie wyglądał post.
Mam nadzieję że to zmiana w dobrym kierunku.
MAC1xHardcorOG, Critical
Re: MAC1xHardcorOG, Critical
Witam zdjęcia przedstawiają moja pierwsza uprawę jest ona na 6 tyg kwitnienia jak na ta chwile i niebawem kosa trihomy są 70% mlecznych 20 % przezroczystych i 10 % bursztynu
Weg 30 dni
Indukcja 12 dni dopiero po przełączeniu pojawiły się włoski
40 dni Kwitnienia
Testowałem najniższego boba i powiem ze dobrze klepie i tak fest klepie a biorę z 4 buchy a boba uciąłem 1,5 tyg temu co do wyniku to jak będzie z 150 gr to będę zadowolony nie spodziewam się 500 gr
Weg 30 dni
Indukcja 12 dni dopiero po przełączeniu pojawiły się włoski
40 dni Kwitnienia
Testowałem najniższego boba i powiem ze dobrze klepie i tak fest klepie a biorę z 4 buchy a boba uciąłem 1,5 tyg temu co do wyniku to jak będzie z 150 gr to będę zadowolony nie spodziewam się 500 gr
- szkolaziola
- Administrator
Ładnie idą, ale ja bym im dał jeszcze z 2 tygodnie żeby zgrubły
No właśnie za bardzo nie mogę po są upały i RH dobija do 68 % w nocy a po drugie już następne są w kolejce bo już maja 25 dni a chciałbym je przerzucić a tez nie chce takich tupaczy potężnych i jeszcze przestałem je karmić i już są limonkowe a musiałbym papu im dać co nie ?
- szkolaziola
- Administrator
No tak, trzeba by nakarmić i to pewnie już jakiś czas temu.
Ale jak taki masz plan i kolejne już czekają to rób jak uważasz, jak trzeba ciąć to trudno
Ale jak taki masz plan i kolejne już czekają to rób jak uważasz, jak trzeba ciąć to trudno
Ogólnie to i tak na pierwszy raz jestem mega zadowolony a znów obawiam się ze mi plecha wejdzie i zaraz nic nie będę miał
Z tej uprawy wyciągnąłem wnioski takie ze już nie chce 4 roślin bo to jednak trochę meczy i tez w karmieniu dałem lipy bo nie wiem jak karmić je odpowiednio bo jak chciałem żeby na podstawek wylatywała woda to znów problem z rh był i jest jeszcze bo jeszcze rosną do następnej soboty
Z tej uprawy wyciągnąłem wnioski takie ze już nie chce 4 roślin bo to jednak trochę meczy i tez w karmieniu dałem lipy bo nie wiem jak karmić je odpowiednio bo jak chciałem żeby na podstawek wylatywała woda to znów problem z rh był i jest jeszcze bo jeszcze rosną do następnej soboty
Oj... a chcialy by jeszcze spuchnac,
Ładne panieniki, widać w boxsie ładnie, schlunie czysto tak trzymać
Ładne panieniki, widać w boxsie ładnie, schlunie czysto tak trzymać