Witam chciałem zapytać czy dobrze widzę iż roślina pleśnieje i czy nic już nie da się z nią zrobić nadaje się tylko do kosza ?
Od teraz możecie łatwiej dodawać zdjęcia do postów. Pod okienkiem wiadomości jest link "Dodaj zdjęcie do wiadomości" który to umożliwia.
Nie ma już za to podglądu w trakcie edycji i trzeba kliknąć "Podgląd" żeby zobaczyć jak będzie wyglądał post.
Mam nadzieję że to zmiana w dobrym kierunku.
Nie ma już za to podglądu w trakcie edycji i trzeba kliknąć "Podgląd" żeby zobaczyć jak będzie wyglądał post.
Mam nadzieję że to zmiana w dobrym kierunku.
Smutny koniec ?
- szkolaziola
- Administrator
Re: Smutny koniec ?
Tak pleśnieje.
Niektórzy wyrzucają, niektórzy wycinają spleśniałe a resztę suszą normalnie - to już ocena ryzyka dla ciebie
Generalnie zmniejszyć wilgotność poniżej 50%, dołożyć z 3 wentylatory tak żeby rośliny się bujały jak przy huraganie, wyciąć wszystko co spleśniało i co jest obok (żeby zahamować roznoszenie) i może się odratuje coś
Niektórzy wyrzucają, niektórzy wycinają spleśniałe a resztę suszą normalnie - to już ocena ryzyka dla ciebie
Generalnie zmniejszyć wilgotność poniżej 50%, dołożyć z 3 wentylatory tak żeby rośliny się bujały jak przy huraganie, wyciąć wszystko co spleśniało i co jest obok (żeby zahamować roznoszenie) i może się odratuje coś