Od teraz możecie łatwiej dodawać zdjęcia do postów. Pod okienkiem wiadomości jest link "Dodaj zdjęcie do wiadomości" który to umożliwia.
Nie ma już za to podglądu w trakcie edycji i trzeba kliknąć "Podgląd" żeby zobaczyć jak będzie wyglądał post.
Mam nadzieję że to zmiana w dobrym kierunku.
Nie ma już za to podglądu w trakcie edycji i trzeba kliknąć "Podgląd" żeby zobaczyć jak będzie wyglądał post.
Mam nadzieję że to zmiana w dobrym kierunku.
Amator
- szkolaziola
- Administrator
Re: Amator
No jeśli są w fazie prefloeringu to tak. Ja nie wiem w jakiej są
- szkolaziola
- Administrator
Jest okej. Trochę dziwne kolory ma to zdjęcie więc raczej nie pokazuje 100% prawdy ale ogólnie dobrze wyglądają
Ale musisz się starać robić zdjęcia tak żeby wychodził na nim ten sam kolor liści który widzisz oczami.
Ale musisz się starać robić zdjęcia tak żeby wychodził na nim ten sam kolor liści który widzisz oczami.
dobra si ogarne następne będą lepsze
- szkolaziola
- Administrator
To wszystko zależy - dlatego lepiej ocenia to sam grower niż ktoś przez internet - jak karmiłeś niedawno to masz nadmiar, a jak nie to niedobór.
Jak nadmiar to nic nie robisz, podlewasz samą wodą normalnie.
Jak niedobór to podajesz dawkę nawozu dla danej fazy zgodnie z rozpiską producenta/tabelką na butelce.
Wielkiej filozofii tu nie ma
Prawdopodobnie to niedobór PK - ale ciężko powiedzieć na 100% więc jak się podaje to wszystko na raz tak jak radzi producent używanego nawozu.
Jak nadmiar to nic nie robisz, podlewasz samą wodą normalnie.
Jak niedobór to podajesz dawkę nawozu dla danej fazy zgodnie z rozpiską producenta/tabelką na butelce.
Wielkiej filozofii tu nie ma
Prawdopodobnie to niedobór PK - ale ciężko powiedzieć na 100% więc jak się podaje to wszystko na raz tak jak radzi producent używanego nawozu.
dobrze to odczekam dzień lub dwa i zastosuje podlanie z odzywkami
- szkolaziola
- Administrator
Niedobór PK i magnezu. Nakarm je
Chyba że ostatnio karmiłeś dużo - to już nie - bo zmiany się NIE odwrócą nigdy, tylko zatrzyma się pogarszanie ich stanu - po kilku dniach od nawożenia dopiero - także żebyś nie przesadził w drugą stronę
Chyba że ostatnio karmiłeś dużo - to już nie - bo zmiany się NIE odwrócą nigdy, tylko zatrzyma się pogarszanie ich stanu - po kilku dniach od nawożenia dopiero - także żebyś nie przesadził w drugą stronę
podlałem dzis samą wodą po 400ml na krzaka a tak to 12/07 podlewałem mixem odzywek na krzaka po 0.5l nic sie nie stanie jak poczekaja dzień ?