Od teraz możecie łatwiej dodawać zdjęcia do postów. Pod okienkiem wiadomości jest link "Dodaj zdjęcie do wiadomości" który to umożliwia.
Nie ma już za to podglądu w trakcie edycji i trzeba kliknąć "Podgląd" żeby zobaczyć jak będzie wyglądał post.
Mam nadzieję że to zmiana w dobrym kierunku.

Trening Automatów

Wszystko o uprawie w namiotach, szafach i pomieszczeniach uprawowych
Grand8
Nasionko

Trening Automatów

Post autor: Grand8 »

Elo 420 ;)
Na początku chciałbym serdecznie podziękować @SzkołaZioła za trud i pracę włożoną w kurs i forum Zajebista robota i masa praktycznej wiedzy :clap:
Mam pytanie odnośnie treningu automatów a dokładniej chodzi mi o lollipopping. W jakim okresie zacząć i czy też do samego końca powtarzać co tydzień?
A tak przy okazji czy plany kursu dla automatów nadal są aktualne i można się tego spodziewać?
Z fartem
Awatar użytkownika
szkolaziola
Administrator

Re: Trening Automatów

Post autor: szkolaziola »

Siema,
Tak, z automatami startuję zaraz:) Już wykiełkowały nawet - a pierwszy filmik będzie dziś: https://www.youtube.com/watch?v=BkJ_1ifNKvA

Jeśli chodzi o trening - to dla automatów proponuję tylko bending / LST / scrog, ewentualnie jeden wczesny topping (ale to radzę robić jak już kilka upraw będziesz miał za sobą). Automaty nie przepadają za inwazyjnym treningiem.

Z sezonami można robić co się chce bo trzymam je 2 miesiące na wegu - a automat 3 tygodnie od pestki zaczyna kwitnąć i łatwo go wtedy zestresować.
Grand8
Nasionko

Re: Trening Automatów

Post autor: Grand8 »

Super już nie mogę się doczekać odcinka ;)
Tak, stosuję bending ale chciałbym się pozbyć popcornu który jest później dużym utrudnieniem przy zbiorach. Jeśli aż tak to ma stresować panienki to oczywiście sobie odpuszczę. Wielkie dzięki za pomoc.
ODPOWIEDZ