Living Soil Soma's Sacred Soil/ Holy Punch & Banana Blaze

Chcesz podzielić się historią swojej roślinki?
Tutaj możesz prowadzić swój dziennik albo podlinkować dziennik z GrowDiaries.com
Wesoły ogród Aliena
Kwitnienie

Living Soil Soma's Sacred Soil/ Holy Punch & Banana Blaze

Post autor: Wesoły ogród Aliena »

Siemano mordeczki wędzone 😉😅

Wjeżdżam z tematem living soil tyle że już po wegu ponieważ wczoraj zrobiłem flipa. Mam jakie wcześniejsze zdjęcia dlatego je wstawiam i aktualne.
Ziemia tak jak w tytule Living Soil Soma's Sacred Soil, donice 39l, 3×topping, lst, scrog. I jakieś 57 dni wega a od kiełka 72😉
Awatar użytkownika
szkolaziola
Administrator

Re: Living Soil Soma's Sacred Soil/ Holy Punch & Banana Blaze

Post autor: szkolaziola »

No super :clap:

Pięknie rosną i niezła gęstwina! widać że im smakuje ta ziemia 💚💪
Będzie grubo!
Wesoły ogród Aliena
Kwitnienie

Elo420
Sorry że tak długo nie wstawiałem nic ale mam ostatnio urwanie głowy😅😉 Dziewczyny są już dwa tygodnie po flipie i już jest założoną druga siatką i założyłem ja z uwagi na to żeby ładnie rozstawić wszystkie szczyty i żeby jeden drugiego nie zasłaniał 😉 Najważniejsze że idą w miarę równo i stabilnie a do tego zaczynają wytwarzać już pierwsze kwiatostany. Stretch tak jak już możecie się domyślić jest umiarkowany i myślę że powoli będzie się kończył choć liczę na to że dojdzie jeszcze po jakieś 20cm😉 I co do samej ziemi jak widać jest stworzona wybitnie do konopi indyjskich co by się zgadzało z tym kto wymyślił tą mieszankę Soma's europejską legenda konopna 🔥
Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek
Awatar użytkownika
szkolaziola
Administrator

Post autor: szkolaziola »

Wow, BRAWO panie Alienie.

Grubo idą, piekne roślinki :clap: :dance: 💚🥦
Wesoły ogród Aliena
Kwitnienie

A dziękuję panie sensej 😉🔥 Ale to między innymi twoja zasługa co prawda ty robisz mineralne ale to dzięki twojej szkole nauczyłem się jak prowadzić rośliny i przecież zaczynałem od mineralnych nawozów 😉 zobaczymy co jeszcze dadzą ale myślę że tu może paść rekord szafy 😉
Wesoły ogród Aliena
Kwitnienie

Witam serdecznie 👊
Sorry za tak długi okres bez aktualizacji ale brak czasu robi swoje 😉😅 Jak widać dziewczyny radzą sobie świetnie i wczoraj przeprowadziłem defoliacje i lollipoping i muszę przyznać że poradziły sobie świetnie. Dzisiaj jest 21 dzień od flipa i stretching definitywnie się zatrzymał i to w sumie jakieś 3-4 dni temu dlatego golenie przeprowadziłem dzień wcześniej bo akurat miałem wolne. Na tą chwilę dziewczyny dostają po 4l wody co trzeci dzień i co dwa tygodnie podaje im w dalszym ciągu inokulant mikrobiologiczny i to jest niesamowite jak wspiera to rośliny, co z resztą widać 😉🔥 Warunki staram się utrzymać w granicach 26°, RH62%-63%, vpd 1,20kpa- 1,30kpa ale warunki jakie ostatnio panują na zewnątrz nie ułatwiają stabilizacji w boxie 😅
Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek
ODPOWIEDZ