Kiedy założyć siatkę i przełączyć?

Wszystko o uprawie w namiotach, szafach i pomieszczeniach uprawowych
Wesoły ogród Aliena
Kiełek

Re: Kiedy założyć siatkę i przełączyć?

Post autor: Wesoły ogród Aliena »

I tak jak mówisz długi Wega piękna sprawa i jak bym wsadził tam tylko dwie rośliny to myślę że spokojnie takie długie waga mógł bym zrobić. Jednak mam nadzieję że rozbuduje boxa 😉
Awatar użytkownika
szkolaziola
Administrator

Post autor: szkolaziola »

Wesoły ogród Aliena pisze: 21.02.2026 19:41
szkolaziola pisze: 20.02.2026 23:37 Nooo pięknie.

Fajnie wyszło. Brawo 👊💪 Na wegu piękne, kiwaty też fajne - jak dla mnie trochę małe te planty ale pewnie robiłeś którekiego wega - a ja robnię 6-8 tygodni i giganty potem co wyłażą przez lampę 😅😂

No ja też odrobinę ograniki domieszują - ReCharge, nicienie, mikoryza - cośtam czasem wleci 😂
A co do mieszania organika to jak używałem tripart tylko hard water to też używałem Mikroryze i trichoderme a do tego całą paletę jaka zaleca TA i wydaję mi się że dużej różnicy nie ma.
No też własnie nie wiem czy jest różnica - daję bo daję ale muszę to kiedyś przetestować na większej próbce bo może bez sensu :lol:
Awatar użytkownika
szkolaziola
Administrator

Wesoły ogród Aliena pisze: 21.02.2026 19:50 I tak jak mówisz długi Wega piękna sprawa i jak bym wsadził tam tylko dwie rośliny to myślę że spokojnie takie długie waga mógł bym zrobić. Jednak mam nadzieję że rozbuduje boxa 😉
No co kto lubi. SoG z małymi piaardkami też zajebisćie wygląda - i szybciej zbiór - ale roboty dużo więcej.
Dla mnie 9 w 1 namiocie to była katorga jak próbowałem - a niektórz wrzucają 16 :lol: to się zajebać można
Awatar użytkownika
szkolaziola
Administrator

Wesoły ogród Aliena pisze: 21.02.2026 16:01 A no i muszę przyznać że nawozy organiczne jednak nie mają polotu do mineralnych jeżeli chodzi o szybkość wzrostu 😅😉
Wracając jeszcze do przeprosin to robię to dlatego że czuje iż należy tak postąpić ponieważ to ja się uniosłem a miałeś prawo mnie nie zrozumieć. Dlatego że faktycznie moja wiadomość którą wtedy wysłałem była dość zawiła 😅 a mnie poniosło.
luz, ja już nawet nie pamiętam o co poszło.
zachowuj się kulturalnie i będzie git - tyle :naughty:
ODPOWIEDZ