Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Słynne targi konopne, które co roku przyciągają profesjonalistów z całego świata, odbyły się po raz ostatni w Barcelonie w dniach 14–16 marca 2025 roku.
Od 2026 roku wydarzenie będzie miało nową lokalizację – Bilbao Exhibition Centre (BEC) w hiszpańskim Kraju Basków
Nie wiem jeszcze.
Wydaje mi się że mało osób będzie i może to mieć niewielki sens dla mnie - bo to jednak koszta.
Zobaczę jeszcze bliżej terminu czy będzie deklarowało przyjazd więcej ludzi z branży z PL czy nie.
Bo sam to nie jade taki event jest po to żeby dohadac współprace i współne działania a sam ze sobą to w domu mogę pogadać haha
Miejsca gdzie nie mogę łatwo i legalnie zabrać swoich produktów do pokazania i na jakiś konkurs/puchar są dla mnie mało opłacalne do odwiedzenia.
Więc do Pragi czy Berlina nie wezmę. A do Bilbao też słabo przez cały kraj ze sobą wieźć na przypale - no i musiałbym jechać zamiast lecieć.