Typ: automat Wiek rośliny od wykiełkowania:5 i 8 Czas od przełączenia na 12/12 (jeśli dotyczy): xx dni Faza rozwoju: sadzonka Medium: substrat Pojemność doniczki: 1 litrów Jak często i jak dużo podlewasz: wczoraj dostały po 200ml wody Jak i czym karmisz:przy pierwszym przesadzeniu z korków glebowych posypane mikroryzą a wczoraj dostały pierwszy raz na 2l wody 0,6 calmag, 1g trichoderma, i 4ml root booster niwozy będą od TA Opis problemu: kiedy przenieść 5sztuk na balkon?
Wgraj wyraźne i ostre zdjęcia lub wideo pokazujące problem.
Jasne dla tego pytań mistrza i z tą uprawą lecę tak jak uczysz i po ośmiu dniach widzę różnicę w huj bo są o połowę większe od tych ostatnich przez ten sam okres czasu i mam jeszcze ostatnie pytanie jak często stosować grzyby trichoderma? Dziękuję i pozdrawiam
Kurczę wczoraj dałem razem z wodą którą podlewałem mam nadzieję że nie zaszkodzi.Gracias y hasta la próxima.
Ps. Mieszkałem trzy lata w hiszpani super ludzie i w ogóle super klimat. Mój rejon to była Andaluzja a dokładnie mattarlascanias. Ale to było dawno 2003-2007 dobre czasyok jeszcze raz dzięki i pozdro