Różne nawozy
Re: Różne nawozy
Odpalę ja na 100% i zawieszę na 50cm i zrobię pięcio punktowy pomiar i będziesz widział co i jak. Co ty na to? Da radę wyciągnąć wnioski z takiego pomiaru bo nie wiem czy dobrze zrobiłem. Ale powoli i tak chcę zainwestować w sprzed od spaiderka I może niedługo mi to wypali ewentualnie jeszcze mam na oku sprzęt od vivosun też podobno Kozak.
Aha i jak ustawiłem lampena 60% żeby zobaczyć jak zareagują roślinki to końcówki liści zaczęły żółknąć i się zawijać ale dosłownie delikatnie bo od razu wróciłem na 45% bo się wystraszyłem tym bardziej że to zaczęło wyglądać jak by zaczęły chować liście przed światłem.
- szkolaziola
- Administrator
Ta aplikacja to jest ściema. Nie nadają się takie pomiary do niczego w sumie bo też im nie można ufać.
Nie słyszałem o tej firmie. A Royal Queen to bardzo znana i też bardzo chujowa firma generalnie
Ale do nauki się nadaje bo są tanie te pestki przynajmniej.
pH możesz kontrolować ale w sumie nie wiem - mnie o organiczną uprawę lepiej nie pytać bo się na tym nie znam
Tak, na automatach tylko LST
Nie słyszałem o tej firmie. A Royal Queen to bardzo znana i też bardzo chujowa firma generalnie

pH możesz kontrolować ale w sumie nie wiem - mnie o organiczną uprawę lepiej nie pytać bo się na tym nie znam
Tak, na automatach tylko LST
Ok dziękuję bardzo za wszystkie info i na serio robisz zajebistą robotę i mam nadzieję że może kiedyś się spotkamy na jakimś złocie czy iwencie w Berlinie czy gdzieś indziej i piona dla ciebie
i będę dawał znać jak idzie mi z drugą uprawą chociaż jak sam mówisz że przy bio mi nie pomoże bo sam się nie znasz ale i tak dowiedziałem się wszystkiego od ciebie. A i po tej uprawie na sto procent spróbuję sezonowej i nawozów które polecileś. Z fartem growerzy 

Ok dziękuję bardzo za wszystkie info i na serio robisz zajebistą robotę i mam nadzieję że może kiedyś się spotkamy na jakimś złocie czy iwencie w Berlinie czy gdzieś indziej i piona dla ciebie
i będę dawał znać jak idzie mi z drugą uprawą chociaż jak sam mówisz że przy bio mi nie pomoże bo sam się nie znasz ale i tak dowiedziałem się wszystkiego od ciebie. A i po tej uprawie na sto procent spróbuję sezonowej i nawozów które polecileś. Z fartem growerzy 
a i jak możesz to proszę poleć mi jakąś dobrą firmę z pestkami a cena nie gra roli jak mają być konkretne to lepiej zapłacić parę złoty więcej i mieć dobre geny a nie słoneczniki. Pozdro
- szkolaziola
- Administrator
Spoko
Powodzenia
Nie wiem jeszcze czy będę na Mary Jane - małe szanse ale jeszcze walczę

Nie wiem jeszcze czy będę na Mary Jane - małe szanse ale jeszcze walczę
Elo i jeszcze ci napiszę tylko że podjąłem ostateczną decyzję i po przemyśleniu nie będę utrudniać sobie życia.i wyjechało sianko na konto to idę kupić zestaw nawozów tych co polecasz i wiadomo pakiet startowy plus calmag, mikroby i regulatory pH to jest niewielki kosz w porównaniu ułatwienia sobie życia no i oczywiście dziewczyną
a i za pierwszym razem miałem 5szt w namiocie 80×80×160 cm i teraz wiem że to przesada tym bardziej w dłoniach 11l i tym razem zastanawiam się nad tym żeby wsadzić do namiotu max 4szt przy treningu lst będzie ok?
- szkolaziola
- Administrator
Już o tym pisałem. 4 max wchodzą do 90x90 i też jest ciasno
A jak zrobisz to twój wybór
A jak zrobisz to twój wybór

OK max cztery i nawozy od TA i robię tak jak uczysz na filmach na YouTube. Dzisiaj sieję pestki i tak jak pisałem na balkon też wystawię trzy i zobaczymy co z tego wyjdzie. Więcej już cię nie męczę i sory za to ale wolałem dopytać dwa razy jak znowu kichy na robić. Jeszcze raz sorry za męczenie i dziękuję za pomoc 

- szkolaziola
- Administrator
No i gites. Powodzenia