Niedobory czy przenawożenie?
Re: Niedobory czy przenawożenie?
No to fakt wygląda fajnie a jęk możesz powiedz mi jedną rzecz. Ja w swojej uprawie mam dwa automaty i trzy F1 to nie będzie komplikować uprawy? I w sumie to cały czas walczę że sobą żeby je skasować i zacząć od nowa, tym bardziej że w poniedziałek przyjdą pestki od Royal Quins bo te pierwsze były z monky speed i nie polecam z 9 wyszło 5 i nasionka były małe i blade. I tak też myślę że mogą być słabe genetyczne. Co myślisz tym bardziej że w sumie mogę powiedzieć że mają już półtora miesiąca i wydaje mi się że z nich chyba za wiele nie zabiorę i bank jak coś wyjdzie to popcorn 
Różne rosliny w jednym namiocie to zawsze komplikacje, po 1 jak masz 5 roslin w namiocie 90x90 to malo miejsca jak zaczną rosnąć to zasnaniają się na wzajem i problemy z ustawieniem wiatraka na wszystkie.
Po 2 musisz dawac na podstawki itd zeby zawsze wszystkie byly mniej wiecej na jednym poziomie (na tej samej wysokości od swiatla)
A po 3 później jak będą gotowe do zbioru a te inne nie to nie masz mozliwosci suszyc ich w namiocie uprawowym i wszystko wisi gdzieś w szafce lub pokoju w nieodpowiednich warunkach i zajmuje miejsce i smierdzi niezmiernie
Po 2 musisz dawac na podstawki itd zeby zawsze wszystkie byly mniej wiecej na jednym poziomie (na tej samej wysokości od swiatla)
A po 3 później jak będą gotowe do zbioru a te inne nie to nie masz mozliwosci suszyc ich w namiocie uprawowym i wszystko wisi gdzieś w szafce lub pokoju w nieodpowiednich warunkach i zajmuje miejsce i smierdzi niezmiernie
Siema wiesz co musiałem się przeprowadzić i miałem to zrobić w poniedziałek ale zabili wczoraj mojego przyjaciela i nie miałem do tego głowy tym bardziej że musiałem pomoc jego rodzicom bo to się stało w Berlinie a oni tu nikogo innego nie mają i wszystko spadło na mnie. I te pięć roślin przesadziłem na dwór i nie wiem czy przeżyją a jutro albo max w środę będę zakładał nową uprawę i max chcę wstawić 4 drzewka. Juz wszystko mam

I teraz chyba pójdą ak47 cztery sztuki albo Special Quins 1 trzy sztuki bo rosną niby trochę większe i obaie odmiany to automaty. Pozdrawiam

I teraz chyba pójdą ak47 cztery sztuki albo Special Quins 1 trzy sztuki bo rosną niby trochę większe i obaie odmiany to automaty. Pozdrawiam
W w końcu doszedł mi miernik EC i drógi pH bo pomiarów też wcześniej nie robiłem.