Od teraz możecie łatwiej dodawać zdjęcia do postów. Pod okienkiem wiadomości jest link "Dodaj zdjęcie do wiadomości" który to umożliwia.
Nie ma już za to podglądu w trakcie edycji i trzeba kliknąć "Podgląd" żeby zobaczyć jak będzie wyglądał post.
Mam nadzieję że to zmiana w dobrym kierunku.
Nie ma już za to podglądu w trakcie edycji i trzeba kliknąć "Podgląd" żeby zobaczyć jak będzie wyglądał post.
Mam nadzieję że to zmiana w dobrym kierunku.
2x Meringue - DUTCH PASSION MH-FCE3000
- szkolaziola
- Administrator
Re: 2x Meringue - DUTCH PASSION MH-FCE3000
A no to gites, tak jak mówisz jest super. To najwyraźniej liście takie już są na niej po prostu
Wiec może rośliny były za małe by podlewać odrazu do runnoffu, bo mi też się wydaje jaby były przelewane albo może to od nadmiaru jakiegoś pierwiastka
Ogólnie też ten aparat trochę nie oddaje rzeczywistości a co do ranoforu to jeszcze nie podlałem dopiero podleje jak wleje no 0.8 i wypija w dzień bądź dwa wtedy będę wiedział że będzie dobrze ale ogólnie nie narzekam na kolorystykę bądź jakieś zmiany lamy
Ogólnie zauważyłem że ta odmiana trochę ma te liście szpiczaste i trochę inaczej się rozwija niż miałem inne odmiany ale najważniejszy to jest etap późniejszy bo ten dla mnie nie robi dużego problemu później będzie trochę walki ale jestem przygotowany
Ogólnie zauważyłem że ta odmiana trochę ma te liście szpiczaste i trochę inaczej się rozwija niż miałem inne odmiany ale najważniejszy to jest etap późniejszy bo ten dla mnie nie robi dużego problemu później będzie trochę walki ale jestem przygotowany
Twoje filmy z uprawy to chyba ze sto razy obejrzałem by wszystko zapamiętać
Powiem Ci ze super ze od Admina się uczysz, na dobre Ci to wyjdzie
Dzień 25
Rośliny od jutra wstają z nowym harmonogramem 12/12 prezentują się tak na dzień dzisiejszy
Rośliny od jutra wstają z nowym harmonogramem 12/12 prezentują się tak na dzień dzisiejszy
Trochę od niego trochę z innych źródeł trochę tez z własnych obserwacji ale dużo jeszcze nie wiem i dlatego tutaj tworzę dziennik żebyście mi pomogli
- szkolaziola
- Administrator
Ja osobiście przełączam na późniejszym etapie panienki - ale nie mówię że tak trzeba - można od sadzonki 12/12 nawet także spoko - ciekaw jestem jak bardzo się rozrosną na początku kwitnienia.
Póki co bardzo ładnie wyglądają, zdrowiutko
Póki co bardzo ładnie wyglądają, zdrowiutko
Zrobiłem lekkie LST głównego szczytu bo ta druga ma otwartą powierzchnię że światło ładnie dociera i jutro przełączam
- szkolaziola
- Administrator
Super pomysł. Dokładnie tak się robi i będziesz miał łatwo osiągnąć w miarę równą koronę liściową.
Tak trzymać. Powodzenia na kwitnieniu
Tak trzymać. Powodzenia na kwitnieniu