Siema
Przerzucam się teraz na nawozy mineralne Tripart Terra Aquatica dokładnie ten zestaw:
I pytanie czy mogę używać do nich Root Booster Organic?
Pytam bo nawozy są mineralne, a root booster organiczny i czy to nie problem??
Pozdro
Od teraz możecie łatwiej dodawać zdjęcia do postów. Pod okienkiem wiadomości jest link "Dodaj zdjęcie do wiadomości" który to umożliwia.
Nie ma już za to podglądu w trakcie edycji i trzeba kliknąć "Podgląd" żeby zobaczyć jak będzie wyglądał post.
Mam nadzieję że to zmiana w dobrym kierunku.
Nie ma już za to podglądu w trakcie edycji i trzeba kliknąć "Podgląd" żeby zobaczyć jak będzie wyglądał post.
Mam nadzieję że to zmiana w dobrym kierunku.
Root booster organiczny Terra Aquatica
- szkolaziola
- Administrator
Re: Root booster organiczny Terra Aquatica
Możesz, ale takie rzeczy jak root booster nic (lub prawie nic) nie dają - a przy mineralce jeszcze mniej.
Ale nie zaszkodzi niczemu prócz zawartości portfela
Ale nie zaszkodzi niczemu prócz zawartości portfela
No mam jeszcze Rootjuice od Biobizz, którego używałeś w uprawie szkoleniowej. Może lepiej jego użyć zamiast tego root booster T.A. ?
- szkolaziola
- Administrator
Żadna różnica
Ja w jednej uprawie używam RootJuice, w drugiej wcale - i nie ma między nimi różnicy
Teraz już z pół roku nic nie używam bo się skończyło i już nie planuję kupować. To samo z mikoryzą.
Ja w jednej uprawie używam RootJuice, w drugiej wcale - i nie ma między nimi różnicy
Teraz już z pół roku nic nie używam bo się skończyło i już nie planuję kupować. To samo z mikoryzą.
No spoko. Mam te preparaty, mam mikoryzę, więc użyję. A co mi tam zaszkodzić nie zaszkodzi heh. Dzieki
- szkolaziola
- Administrator
No dokładnie. Też tak zrobiłem - używam co mam ale staram się zmniejszać ilość podawanych rzeczy i upraszczać - a nie w drugą stronę