Od teraz możecie łatwiej dodawać zdjęcia do postów. Pod okienkiem wiadomości jest link "Dodaj zdjęcie do wiadomości" który to umożliwia.
Nie ma już za to podglądu w trakcie edycji i trzeba kliknąć "Podgląd" żeby zobaczyć jak będzie wyglądał post.
Mam nadzieję że to zmiana w dobrym kierunku.
Nie ma już za to podglądu w trakcie edycji i trzeba kliknąć "Podgląd" żeby zobaczyć jak będzie wyglądał post.
Mam nadzieję że to zmiana w dobrym kierunku.
Parapet
- szkolaziola
- Administrator
Re: Parapet
Od razu widać różnicę w długości międzywęźli jak ma niebezpośrednie światło zza okna a nie lampę nad sobą.
Updejtuj jak się panna rozwija w tym miejscu
Updejtuj jak się panna rozwija w tym miejscu
Chyba czas na drugi topping bo już siódmy tydzień się kończy?
- szkolaziola
- Administrator
Pewnie tak, chociaż nie wiem czy warto dodatkowo stresować taką parapetówkę która i tak ma nieidealne warunki
Twoje decyzja ziom!
Twoje decyzja ziom!
Oczywiście temat półżartem półserio. Wiadomo, że ma tak pod górę jak tylko się da. Mogę jaszcze spróbować wsadzać do lodówki na noc ale nie o to chodzi, żeby jak najszybciej wylądowała w kompostowniku tylko żeby jak najdłużej czerpać z niej wiedzę.
Jeszcze żyje ale chyba zaczyna się zastanawiać po co... może na noc zapalać świeczkę żeby do rana doświetlić?- szkolaziola
- Administrator
Haha. Nie żatruj tak nawet
- szkolaziola
- Administrator
Smuteczek
Sama umarła czy jej pomogłeś
Sama umarła czy jej pomogłeś
Sama. Mimo tego że trochę dbałem o nią to bryła korzeniowa była praktycznie nierozwinięta.
Szkoda bo fajnie wyglądała na parapecie.
Szkoda bo fajnie wyglądała na parapecie.