Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Tez Mi się właśnie nie widzi jechać ale jeżeli chodzi o taka inwestycje to raczej bym się skusił . Dobra biorę FC-E4800 z oficjalnego sklepu . Mam nadzieje ze to będzie dobry wybór
A wiec doszła do Mnie lampa . Mars hydro fce-4800 tylko mam problem przy składaniu. Każdy led jest opisany A i B . Pytanie czy kolejność ma znaczenie ? Czyli zrobić A B A B czy nie patrzeć na to ?
A i B na zmianę - każdy pasek ma tylko jedną diodę UV - i ma ją w innym miejscu - dzięki temu jest lepsze pokrycie jak da się na zmianę. Pewnie jak się przyjrzysz to się jednak różni na każdym od wszystkich innych.
Jestem przy zakupie drugiego namiotu 5x5 i zastanawiam się nad lampa spider farmer SE7000 albo podobna z Mars hydro. Czy to jest jedno i to samo czy jest jakaś różnica?
Osobiście nie miałem SF, mam MH tylko, ale od osób które mialy obie marki wiem że Mars jednak jest co najmniej o 1 półkę wyżej jakością wykonania niż Spider.
Dobrze wiedzieć bo mam secik od spider farmer 3x3 z Led se3000 i chce kupić drugi większy namiot. Skoro MH jest półkę wyżej to jaka lampę byś polecał do namiotu 5x5?