Typ: sezon (fotoperiod) Wiek rośliny od wykiełkowania: około 57 dni (zasiane 13 kwietnia 2025) Czas od przełączenia na 12/12 (jeśli dotyczy): około 20 dni (przełączenie 19 maja 2025) Faza rozwoju: wegetacja Medium: substrat (ziemia) Pojemność doniczki: 11 litrów Jak często i jak dużo podlewasz: około co 3–4 dni, ok 2 litry litrów na roślinę Jak i czym karmisz: narazie nie karmie
Witam potrzebuje małej pomocy z roziklaniem hydrozagatki jedna z roślinek bardzo jasny zielony czy to deficyt azotu dziekuje za pomoc i pozdrawiam
Skoro tylko jedna a wszystkie bez kamienia to pewnie blokada raczej - trzeba by pH ziemi albo runoffu sprawdzić w niej i porównać z resztą.
A dawałeś z wodą jakiś CalMag czasem?
Czesc nie nie dawałem calmagu dopiero wczoraj stwierdziłem ze podam wszystkim calmag bio grow alga a mic czy jakoś tak i recharge rosną jak szalone gdzieś przy weekendzie czeka mnie ostatnie przesadzanie jakoś wydłuży mi się okres wegetacjii do tego gdzieś pamiętam jak mówiłeś ze robisz 3 toping nt yt a potem gdzieś w nowszych odcinkach mówiłeś ze zrobisz tylko 2 i też tym razem pójdę ta drogą ostatnim razem mimo tego ze bylem pewien ze nie będę miał popcorn mam go trochę i tak pójdzie z dymem bo i tak jest dobry ale to nie to samo co topy z góry może przy 2 topinggach bardziej w topy pójdzie i będą gęściejsze dziękuję i pozdrawiam mistrza