Gdzies na forum przeczytałem że trzeba uważać z zamówieniami na stronach growerskich bo smutni panowie to sprawdzają i mogą odwiedzić niby.
Co prawda zamawiałem na paczkomat ale mimo wszystko to by się dało wyśledzić.
Nie zamawiałem żadnych boxow i lamp, tylko ziemię nawozy doniczki i jakieś przyrządy itd ale ziemi kupilem 125litrow
Lampę z mars hydro eu
A boxa z filtrem z olx
Moje pytanie brzmi:
Czy rzeczywiście należy się obawiać takich zakupów?
Czy tu mowa o na prawdę podejrzanych zamówieniach na ogromne ilości sprzętu?
Jak to wygląda dokładnie ?
Od teraz możecie łatwiej dodawać zdjęcia do postów. Pod okienkiem wiadomości jest link "Dodaj zdjęcie do wiadomości" który to umożliwia.
Nie ma już za to podglądu w trakcie edycji i trzeba kliknąć "Podgląd" żeby zobaczyć jak będzie wyglądał post.
Mam nadzieję że to zmiana w dobrym kierunku.
Nie ma już za to podglądu w trakcie edycji i trzeba kliknąć "Podgląd" żeby zobaczyć jak będzie wyglądał post.
Mam nadzieję że to zmiana w dobrym kierunku.
Smutni panowie / obawa o zamówienia
- szkolaziola
- Administrator
Re: Smutni panowie / obawa o zamówienia
Siema
Nikt ci nie da 100% pewnej odpowiedzi na to pytanie.
Generalnie takie rzeczy twierdzą w 99,9% debile którzy wpadli przez własna głupotę ale są zbyt głupi żeby się przyznać do błędu.
I mimo że wpadli dlatego że pochwalili się przyjacielowi albo wrzucili fotkę z uprawą na facebooka na której widać widok z okna (co jest równoznaczne z podaniem swojego dokładnego adresu) - to będą twierdzili że ich podsłuchiwali i paczki namierzali.
Generalnie policjanci to idioci, debile i lenie - jeżeli ktoś cię nie sprzeda ani sam im nie wleziesz w ręce to nie będą cię szukali.
Jak się boisz to zawsze możesz zamówić do babci albo do kolegi który nie uprawia - jak im zrobią wjazd na chatę to jeszcze będą musieli przeprosić, posprzątać i wymienić drzwi
No i nasiona dobrze zamawiać z polecanych stron jak WolneKonopie, Sidbank, BreedBros, PanPestka, SeedWeed
Takie np taniesianie jest bardzo odradzanym sklepem z różnych względów.
Nikt ci nie da 100% pewnej odpowiedzi na to pytanie.
Generalnie takie rzeczy twierdzą w 99,9% debile którzy wpadli przez własna głupotę ale są zbyt głupi żeby się przyznać do błędu.
I mimo że wpadli dlatego że pochwalili się przyjacielowi albo wrzucili fotkę z uprawą na facebooka na której widać widok z okna (co jest równoznaczne z podaniem swojego dokładnego adresu) - to będą twierdzili że ich podsłuchiwali i paczki namierzali.
Generalnie policjanci to idioci, debile i lenie - jeżeli ktoś cię nie sprzeda ani sam im nie wleziesz w ręce to nie będą cię szukali.
Jak się boisz to zawsze możesz zamówić do babci albo do kolegi który nie uprawia - jak im zrobią wjazd na chatę to jeszcze będą musieli przeprosić, posprzątać i wymienić drzwi
No i nasiona dobrze zamawiać z polecanych stron jak WolneKonopie, Sidbank, BreedBros, PanPestka, SeedWeed
Takie np taniesianie jest bardzo odradzanym sklepem z różnych względów.
Re: Smutni panowie / obawa o zamówienia
Wyczerpująca odpowiedź serdeczne dzięki mistrzu