Od teraz możecie łatwiej dodawać zdjęcia do postów. Pod okienkiem wiadomości jest link "Dodaj zdjęcie do wiadomości" który to umożliwia.
Nie ma już za to podglądu w trakcie edycji i trzeba kliknąć "Podgląd" żeby zobaczyć jak będzie wyglądał post.
Mam nadzieję że to zmiana w dobrym kierunku.
Nie ma już za to podglądu w trakcie edycji i trzeba kliknąć "Podgląd" żeby zobaczyć jak będzie wyglądał post.
Mam nadzieję że to zmiana w dobrym kierunku.
Jak myślicie ile jeszcze?
Re: Jak myślicie ile jeszcze?
Moim zdaniem to ona dopiero co zaczela kwitnac i sie dopiero bedzie rozkrecac. Napewno z 3-4 tygodnie ?
Oby do października zdążyły, bo nie wiem co dalej z nimi :/
- szkolaziola
- Administrator
Jak chcesz dodać filmik to musisz go dać na youtube albo vimeo albo dailymotion albo streamable.com i dać tu linka.
Hostowanie wideo to zupełnie inna bajka niż obrazki i forum To by mnie kosztowało setki złotych miesięcznie.
ChinQuan ma rację - ona kwitnie jakieś 2, max 3 tygodnie w tym momencie. Jeszcze 4-6 tygodni w porywach. Ale ja widzę że ona jest w namiocie i pod lampą - także co ma zdążyć? Mogą i w grudniu rosnąć i kwitnąć na indoorze
Hostowanie wideo to zupełnie inna bajka niż obrazki i forum To by mnie kosztowało setki złotych miesięcznie.
ChinQuan ma rację - ona kwitnie jakieś 2, max 3 tygodnie w tym momencie. Jeszcze 4-6 tygodni w porywach. Ale ja widzę że ona jest w namiocie i pod lampą - także co ma zdążyć? Mogą i w grudniu rosnąć i kwitnąć na indoorze
W połowie października zmieniam miejsce zamieszkania, wiec czas goni.
Ooo panie trzymam kciuki by doszły, takie bardzo wyciągnięte nie zamalo światła mają lub Lampa za wysoko ??? 1, 2, 3 foto liście jak by się modliły
360w, od najwyższego topa 15zl, były przed podlewaniem+ nawozy organiczne. Wiec chwile się będą wchłaniać.
- szkolaziola
- Administrator
Jest bardzo ładnie, oby doszły przed wyprowadzką. Też trzymam kciuki
Dzięki wielkie za spostrzeżenia, porady i miłe słowo.
Jeszcze pewnie jeden/dwa posty wlecą jakoś w dniach ścinki i po trymowaniu. Widzimy się na Spannabis.
Jeszcze pewnie jeden/dwa posty wlecą jakoś w dniach ścinki i po trymowaniu. Widzimy się na Spannabis.
Oczywiście na IG dalej będę męczył haha