Od teraz możecie łatwiej dodawać zdjęcia do postów. Pod okienkiem wiadomości jest link "Dodaj zdjęcie do wiadomości" który to umożliwia.
Nie ma już za to podglądu w trakcie edycji i trzeba kliknąć "Podgląd" żeby zobaczyć jak będzie wyglądał post.
Mam nadzieję że to zmiana w dobrym kierunku.
Nie ma już za to podglądu w trakcie edycji i trzeba kliknąć "Podgląd" żeby zobaczyć jak będzie wyglądał post.
Mam nadzieję że to zmiana w dobrym kierunku.
2x Meringue - DUTCH PASSION MH-FCE3000
Re: 2x Meringue - DUTCH PASSION MH-FCE3000
Roślina która pokazała jaja poszła do kosza druga zostawiłem bo znalazłem dwa jaja na tamtej co poszła do kosza dla mnie nie powinna zapylić tej innej będę obserwował co i jak
- szkolaziola
- Administrator
Pyłek wypuszczają jak się otworzą wiec też myślę że jeszcze sie to nie stało.
I jak tylko 2 były to też małe ryzyko. Chyba zażegnane
A otwarte wyglądają tak: https://www.instagram.com/reel/Cxbf80DsOD0/
I jak tylko 2 były to też małe ryzyko. Chyba zażegnane
A otwarte wyglądają tak: https://www.instagram.com/reel/Cxbf80DsOD0/
Te moje to były takie widać było że dopiero się wytworzyły dobrze że zobaczyłem coś takiego bo powiem szczerze że na serio oko trzeba wyostrzyć szkoda że nie mogę nigdzie trafić MAC in Jack
Siema ekipa Dzień 18
Ogólnie ten proces jest taki nudny że aż wolno czas leci jeszcze jak widzę je co jakieś 12 godz to jakby nic nie urosły
Ogólnie ten proces jest taki nudny że aż wolno czas leci jeszcze jak widzę je co jakieś 12 godz to jakby nic nie urosły
- szkolaziola
- Administrator
Początek kwitnienia jest nudnawy i powolny ale potem się robi smacznie i pachnąco
Siema mam do was pytanie bo dzisiaj podlałem i wypływ był taki 1.4 EC a PH 6.4 czyli roślina zjadła ok 0.8. EC i zapodawać NPK następnym podlaniem byście mi doradzili a roślina wygląda tak na dzień dzisiejszy wiadomo jak wyciągniemy roślinę to jest mocno ciemna niż pod lampami
I zapodałem CallMag dzisiaj 1ml/l wody ostatnim czasem dodaje CallMag za każdym podlaniem
I zapodałem CallMag dzisiaj 1ml/l wody ostatnim czasem dodaje CallMag za każdym podlaniem
- szkolaziola
- Administrator
Tak, CalMag albo jakiś inny magnez zdecydowanie bo tam był duży niedobór Mg.
No i NPK też, jak zjada i spada EC poniżej 1 to karmimy. Już oczywiście proporcje na kwitnienie - mało N, dużo PK bo rzeczywiście ciemne są więc azotu styknie (ale nie zabieraj całkiem bo się imbalans w glebie zrobi i spadnie wchłanianie PK)
No i NPK też, jak zjada i spada EC poniżej 1 to karmimy. Już oczywiście proporcje na kwitnienie - mało N, dużo PK bo rzeczywiście ciemne są więc azotu styknie (ale nie zabieraj całkiem bo się imbalans w glebie zrobi i spadnie wchłanianie PK)
A jakie EC zapodajesz ?
- szkolaziola
- Administrator
Dzień 21
A nie sądzisz że tutaj może brakować PK i dlatego ona jaśnieje ? Bo jak dla mnie dużo CallMag poszło a dalej jaśnieje
Bo dzisiaj dale delkitatna dawkę NPK i stymulator kwitnienia malutką dawkę która zawiera PK 13/14
A nie sądzisz że tutaj może brakować PK i dlatego ona jaśnieje ? Bo jak dla mnie dużo CallMag poszło a dalej jaśnieje
Bo dzisiaj dale delkitatna dawkę NPK i stymulator kwitnienia malutką dawkę która zawiera PK 13/14