Konkretnego nie polecę - idź do marketu elektro jakieś euro rtv czy coś albo szukaj używanego na necie.
Jedyna ważna rzecz to żeby miał wydajność 10 litrów na 24h - albo wyższą.
Pobór mocy powinien być jakieś 120-250W - jak widzisz że ma 30, 50 czy 60W to od razu wiesz że nie tego szukasz
Pamiętaj że osuszacz ogrzewa powietrze o kilka stopni. Weź to pod uwagę bo jeśli już masz granicznie ciepło to tylko klimatyzator cię ratuje bo on i chłodzi i oszusza na raz.
Już zamówiony.Mam za to kolejny problem.
Wyglądają na przelane.Posluchalem się kogoś niby znawcy automatów i runoff zrobiłem około 20%,wydawało mi się to stanowczo za dużo,jednak tuż po fakcie. Pamiętam jak mowilles od 5do10%.
Powinny dostać trochę więcej niż poprzednio ale bez przesady,tutaj przesadziłem,różnica to 800ml między ostatnim runoffem.Ostatecznie to ja podjąłem decyzje o tym wiec pretensje mogę mieć do siebie.
Nie da się przewidzieć. Zależy od wilgotności w tym pokoju, temperatury w tym pokojum konkretnego osuszacza oraz kubatury pokoju i jak często następuje w nim wymiana powietrza. Za dużo zmiennych.
Coś na pewno da - a czy wystarczająco dla twoich konkretnych warunków to sie wywróżyć nie da.
Automaty nie lubą dużo wody. Takie podlewanie to pewnei sprawi że teraz ich kolejne 7 dni nie podlejesz bo bagno będzie...
Na przyszłość odradzam. Moje porady z runoffami dotyczą sezonówek - dla auto bym całkiem to odpuścił.
Aha vpd 1.4 to za wysokie. To już na końcówkę kwitnienia a u ciebie ledwo się zaczyna - zjedź na 1.2
Kurwa zauważyłem jedna gałązkę pęknięta,musiałem ją najprawdopodobniej przy obracaniu jakoś uszkodzić,złamała się w miejscu klipsa.Czy nie poryje się roślinka taka akcja ? Przestawiałem je i wtedy musiało do tego dojść.Splot niefortunnych zdarzeń ehh.
To od tej mocno uwegetawywnionej,ale czy to ma znaczenie od,której?Już chyba nic z tego nie będzie