Co o nich musicie?
Jutro może pn beda do podlania.
Chciałem im trochę zmniejszyć dawkę azotu a więcej dac pk.
Co o tym myślicie?
Dawałem ten a i b wiec niby pk tez tam jest. Nie mam pojęcia ile tego podać żeby nie za dużo znów.szkolaziola pisze: 09.09.2023 20:54 Myślimy że tak, bo już z 4 razy pisaliśmy z Betonem że potrzebujesz podać nawóz na kwitnienie, a nie na wega który dajesz
Więc się jak najbardziej zgadzam
Trochę zielonych liści jeszcze jest, topy sią zawiązują wiec coś na pewno będziebez spiny
W coca A I B juz jest cal mag.Beton pisze: 11.09.2023 05:44 Elooo ten a i b -zgadza sie, tez zawiera PK ale w małych stężeniach odpowiednich dla roślin na ,,wegu,,.
Tak rośliny w okresie wegetacji też potrzebują tych pierwiastków, fajnie pokazuje to tabela dawkowania nawozów od GHE, unas Terra Aquatica, tam w każdym stadium rośliny podajesz inne ilości danego nawozu,
Hm... Szkoda ze nie nakarmiłeś PK 2-3 podlania temu,
I tak jak admin mówi dziewczyny mają jeszcze trochę zielonych liści więc jak teraz zadbasz o odpowiednie suplementowanie bezie bardzo szczęśliwy finał, i nie przekraczaj EC pożywki 2,5 bo dziewczyny duzo liści zgubiły i mogą źle zareagować na bogatą pożywkę, dodaj do tego PK calmaga, choć już teraz potrzebują siarczanu magnezu
PO scince tych 2 roslinek kolejne wsadze 1 w kokos i pojade z tym coco a b a duga poleci w ziemie + bioobizz zobaczymy co bedzie z tegoBeton pisze: 11.09.2023 15:59 Ogólnie problemu u Cb zaczęły się z nadmiaru soli w glebie, te nawozy Coco mają b.duzo soli bo kokos jest raczej jałowym substratem,