Od teraz możecie łatwiej dodawać zdjęcia do postów. Pod okienkiem wiadomości jest link "Dodaj zdjęcie do wiadomości" który to umożliwia.
Nie ma już za to podglądu w trakcie edycji i trzeba kliknąć "Podgląd" żeby zobaczyć jak będzie wyglądał post.
Mam nadzieję że to zmiana w dobrym kierunku.
Nie ma już za to podglądu w trakcie edycji i trzeba kliknąć "Podgląd" żeby zobaczyć jak będzie wyglądał post.
Mam nadzieję że to zmiana w dobrym kierunku.
1 growbox
- szkolaziola
- Administrator
Re: 1 growbox
Zestaw spoko. Pewnie osobno taniej złożysz ale jak chcesz prosto to jest w miarę okej.
Tylko doniczki małe bo 9L a ja i większość growerów zaleca MINIMUM 11 litrów dla miniaturowych automatów, już nie mówiąc o sezonówkach.
Tylko doniczki małe bo 9L a ja i większość growerów zaleca MINIMUM 11 litrów dla miniaturowych automatów, już nie mówiąc o sezonówkach.
No mi zależy żeby set kupić szybciej bez szukanie części itd bez stresu że czegoś zapomne lub coś nie będzie pasować chętnie poznam też wasze opinie chce zrobić dobry zestaw a nie jakieś nie wiadomo sie też nad tą firmą Secret Jardin filtra i wentylacja zależy mi żeby był cichy i solidny
Lumatek 200W PRO Spoko Lampa, a wyciagu nie znam firmy nie wiem jak z głośnością,
Oo i posłuchaj admina odnośnie doniczek, same problemy w tak małych, od podlewania do karmienia. I
Oo i posłuchaj admina odnośnie doniczek, same problemy w tak małych, od podlewania do karmienia. I
Ostatnio zmieniony 23.08.2023 14:56 przez Beton, łącznie zmieniany 1 raz.
Wiem wiem doniczki i tak kupuje większe i materiałowe )
A mam pytanie czy używacie produkcji CO2 czy to zbędny wydatek i mam jakiej fotmy oświetlenie jest najlepszy dla af 18/6 czy 20/4 ??
- szkolaziola
- Administrator
Zupełnie zbędny chyba że masz halę na 500+ roślin.
18/6
18/6
A co do ochrony oczu przed światłem lede bo będę w sklepie facet strasznie je mi wciskał Okulary GALAXYFARM ktoś cos wie na ten temat ? I jakie treningu polecacie robić na automatach
- szkolaziola
- Administrator
Okulary niby się powinno ale ja nie używam. Po prostu nie patrzę się w diody
Dla auto tylko i wyłącznie LST/bending. Każdy inny trening dla automatu zmniejszy plon zamiast zwiększyć.
Dla auto tylko i wyłącznie LST/bending. Każdy inny trening dla automatu zmniejszy plon zamiast zwiększyć.
I czytałem jeszcze że ludzie dodają do lede jedzcze uva uvb podobnież lepij kwitnie czy to prawda.... Czyli ustawić światło 18/6 ale wiatrak mieszając i filtry włączony 24 na dobe?