Witam
Przeszukałem pół internetu, zresztą nie sam
I nic, mój brak wiedzy na temat dobrych marek od namiotów nie pozwala mi znaleźć dobrego namiotu o takich wymiarach.
Namiot trafi do szafy o wymiarach 88x58x175cm, bardzo bym chciał upchnąć namiot 80szeroki 60 głęboki i wysoki 100-160cm żeby dwie dziewczyny miały trochę luzu.
Zależy mi na jakimś serio DOBRYM namiocie, ma być szczelnie, a nie chciałbym kupić jakiegoś badziewnego chińczyka. Jest ktoś w stanie mi z tym pomoc?
(Głębokość może byc 60 najwyżej lekko skrócę i będzie dobrze, bo zgaduje ze namiot głęboki na 55cm jest nierealny)
Od teraz możecie łatwiej dodawać zdjęcia do postów. Pod okienkiem wiadomości jest link "Dodaj zdjęcie do wiadomości" który to umożliwia.
Nie ma już za to podglądu w trakcie edycji i trzeba kliknąć "Podgląd" żeby zobaczyć jak będzie wyglądał post.
Mam nadzieję że to zmiana w dobrym kierunku.
Nie ma już za to podglądu w trakcie edycji i trzeba kliknąć "Podgląd" żeby zobaczyć jak będzie wyglądał post.
Mam nadzieję że to zmiana w dobrym kierunku.
Namiot 80x60x100-160
- szkolaziola
- Administrator
Re: Namiot 80x60x100-160
Niestety @Beton, w żadnej z polecanych przeze mnie firm nie produkują namiotów jakie interesują autora.
Albo same kwadratowe, a jak już są prostokątne to mają minimum 120cm długości.
Próbowałem szukać, ale oprócz nikomu nieznanej chińszczyzny którą ciężko polecić NIC nie znalazłem w wymiarach interesujących autora - dlatego pyta tutaj - może ktoś szukał podobnego, znalazł i może powiedzieć co to i jaka jakość.
Albo same kwadratowe, a jak już są prostokątne to mają minimum 120cm długości.
Próbowałem szukać, ale oprócz nikomu nieznanej chińszczyzny którą ciężko polecić NIC nie znalazłem w wymiarach interesujących autora - dlatego pyta tutaj - może ktoś szukał podobnego, znalazł i może powiedzieć co to i jaka jakość.
W takim razie zostaje tylko skrócenie poprzeczek naciągając plecy namiotu, popieści i się zmieści,
XYZ10, myślę że raczej każdy namiot będzie szczelny jeśli chodzi zapach, o ile wentylator będzie robił podciscienie i będzie chodził 24h, najtańszy wytrzyma Max 2 lata delikatnego uzywania nieprzebijajac światła z czasem na zagięciach materiału robią się małe dziurki. Ważne są tu zamki ścianek, wiec chinszczyznę lepiej darować komfort użytkowania i posłuży dłużej
- szkolaziola
- Administrator
Na discordzie BreedBros popytałem i taką propozycję rzucili póki co:
https://www.olx.pl/d/oferta/growbox-na- ... bserved_ad
https://www.olx.pl/d/oferta/growbox-na- ... bserved_ad
Minęło pare dni, szukałem szukałem i nawet na niemieckich stronach nic. Postaram się skontaktować z tym gościem z olx i od niego zamówię. Wspierajmy lokalne działalności
Dzięki za pomoc.
Dzięki za pomoc.