Od teraz możecie łatwiej dodawać zdjęcia do postów. Pod okienkiem wiadomości jest link "Dodaj zdjęcie do wiadomości" który to umożliwia.
Nie ma już za to podglądu w trakcie edycji i trzeba kliknąć "Podgląd" żeby zobaczyć jak będzie wyglądał post.
Mam nadzieję że to zmiana w dobrym kierunku.
Nie ma już za to podglądu w trakcie edycji i trzeba kliknąć "Podgląd" żeby zobaczyć jak będzie wyglądał post.
Mam nadzieję że to zmiana w dobrym kierunku.
Amator
- szkolaziola
- Administrator
Re: Amator
Ona jest przelana - za często podlewasz.
A na liściach to lewdo co widać. Na takie pierdoły się nie zwraca uwagi nawet Luz
Jak ci zaczną lecieć liście albo na 10ciu liściach po pół liścia zmieni kolor to pisz
A na liściach to lewdo co widać. Na takie pierdoły się nie zwraca uwagi nawet Luz
Jak ci zaczną lecieć liście albo na 10ciu liściach po pół liścia zmieni kolor to pisz
- szkolaziola
- Administrator
Też na początku panikowałem z każdą plamką a teraz was muszę nauczyć tego co sam sie nauczyłem czyli:
LUZ, SPOKÓJ, RELAKS
Nie panikować, plamki na starszych liściach to norma - tak ma być.
Pojedyncze małe plamki gdziekolwiek - do olania.
Dopiero jak na grubo wjeżdża coś na wiele liści na raz to jest problem w którym roślinie trzeba pomóc.
LUZ, SPOKÓJ, RELAKS
Nie panikować, plamki na starszych liściach to norma - tak ma być.
Pojedyncze małe plamki gdziekolwiek - do olania.
Dopiero jak na grubo wjeżdża coś na wiele liści na raz to jest problem w którym roślinie trzeba pomóc.
dzięki za uspokojenie haha
- szkolaziola
- Administrator
No trzeba podlewać czasem Może uschnąć. Nie napisałeś jak często podlewasz i na ile jedziesz
sorki juz dopisuje ^^ to tak znikam jutro na 4 dni ostatnie podlanie było 26,06 po 600ml na roslinke samą wodą i srednio jak widzę w notesie podlania były co około 4 dni
- szkolaziola
- Administrator
No to podlej litr chwilę przed wyjściem z domu i elo. Powinny dać radę. A jak nie to znaczy że masz słabe zapiski