Typ: automat / sezon(fotoperiod)
Wiek rośliny od wykiełkowania: xx dni
Czas od przełączenia na 12/12 (jeśli dotyczy): xx dni
Faza rozwoju: sadzonka / wegetacja / kwitnienie
Medium (jeśli dotyczy): substrat / kokos / wełna mineralna / hydro
Pojemność doniczki (jeśli dotyczy): xx litrów
Jak często i jak dużo podlewasz:
Jak i czym karmisz:
Opis problemu:
Wgraj wyraźne i ostre zdjęcia lub wideo pokazujące problem.
Od teraz możecie łatwiej dodawać zdjęcia do postów. Pod okienkiem wiadomości jest link "Dodaj zdjęcie do wiadomości" który to umożliwia.
Nie ma już za to podglądu w trakcie edycji i trzeba kliknąć "Podgląd" żeby zobaczyć jak będzie wyglądał post.
Mam nadzieję że to zmiana w dobrym kierunku.
Nie ma już za to podglądu w trakcie edycji i trzeba kliknąć "Podgląd" żeby zobaczyć jak będzie wyglądał post.
Mam nadzieję że to zmiana w dobrym kierunku.
Automaty na outdoor
Re: Automaty na outdoor
Kiedy można najpóźniej wysadzać automaty na outdoor? Czy połowa lipca nie jest za późno ?
- szkolaziola
- Administrator
Zbiór będziesz miał na koniec września wtedy. Tak na granicy bym powiedzial ale ludzie i w październiku zbierają czasem. Tylko im później tym bardziej wzrasta ryzyko plechy bo się robi wilgotno.
Ja to piszę zakładając że od pestki czyli 3 tygodnie wega i 2 miesiące kwitnienia. Ale jeśli pytasz np o wysadzenie roślin już 2 tygodniowych to byłoby lepiej wtedy - bo zbiór będzie w połowie września a nie na koniec.
Ja to piszę zakładając że od pestki czyli 3 tygodnie wega i 2 miesiące kwitnienia. Ale jeśli pytasz np o wysadzenie roślin już 2 tygodniowych to byłoby lepiej wtedy - bo zbiór będzie w połowie września a nie na koniec.
Ok dzięki wielkie wodzu