Od teraz możecie łatwiej dodawać zdjęcia do postów. Pod okienkiem wiadomości jest link "Dodaj zdjęcie do wiadomości" który to umożliwia.
Nie ma już za to podglądu w trakcie edycji i trzeba kliknąć "Podgląd" żeby zobaczyć jak będzie wyglądał post.
Mam nadzieję że to zmiana w dobrym kierunku.
Nie ma już za to podglądu w trakcie edycji i trzeba kliknąć "Podgląd" żeby zobaczyć jak będzie wyglądał post.
Mam nadzieję że to zmiana w dobrym kierunku.
LED 300W • 0,64m² • BioBizz • 4xSezon
- szkolaziola
- Administrator
Re: LED 300W • 0,64m² • BioBizz • 4xSezon
To nie wygląda na żaden deficyt.
Prawdopodobnie stres świetlny, ewentualnie bardzo wczesna faza blokady przez nieprawidłowe pH daje podobny objaw.
Prawdopodobnie stres świetlny, ewentualnie bardzo wczesna faza blokady przez nieprawidłowe pH daje podobny objaw.
Dzięki za wskazówki. Zrobiło się to tylko na jednym szczycie. Zobaczymy jak się sytuacja będzie rozwijać.
- szkolaziola
- Administrator
Dobra reakcja. Brawo.
Zdecydowanie deficyt Azotu, Magnezu i Potasu więc wszystkiego trzeba dodac
Zdecydowanie deficyt Azotu, Magnezu i Potasu więc wszystkiego trzeba dodac
Dziękuję, za uzasadnienie czego jej brakuje. To GorillaGlue, od początku szła najwolniej. Na kwitnieniu przegoniła wszystkie i cały czas chce pic. Jak inne rośliny piją 2 litry wody co 3-4 dni tak ta co 2 dni. Na następny grow kupie EC Meter. Nie będzie takich niespodzianek
Siemanko. Kwitnął od 6 tygodni. 2 tygodnie do mety. Dziś było ostatnie karmienie. Akurat wykorzystałem nawozy od BioBizz i czas na zmianę. A tak się prezentują:
I kolejno:
1. MintMerry
2. MuffinBerry
3. GorillaGlue
4. MerryBerry (Zaczyna robić się fioletowo)
I tu takie zdjęcie grzybkow:
Narazie przezroczyste, ale mysle, ze za 2 tygodnie będzie mleko I zacznie pojawiac sie bursztyn. Wtedy tniemy. To wszystko narazie. Pozdrawiam
I kolejno:
1. MintMerry
2. MuffinBerry
3. GorillaGlue
4. MerryBerry (Zaczyna robić się fioletowo)
I tu takie zdjęcie grzybkow:
Narazie przezroczyste, ale mysle, ze za 2 tygodnie będzie mleko I zacznie pojawiac sie bursztyn. Wtedy tniemy. To wszystko narazie. Pozdrawiam
- szkolaziola
- Administrator
Nooooo! Już jest bardzo dobrze a za 2 tygodnie będzie ociekało miodem
Brawo! Piękna robota
Brawo! Piękna robota
Siemanko. Tydzień do planowanej kosy. Na samej górze jest już większość mleka I zaczyna pojawiać się bursztyn, na dole są jeszcze przezroczyste. Myślę, że tydzień i akurat finito. Tak się prezentuja:
No to tyle. Za tydzień ostatnie update z życia roślin I jak wyschnie pochwalę się wynikiem. Ale myślę, że 300+ będzie. Pozdrawiam
No to tyle. Za tydzień ostatnie update z życia roślin I jak wyschnie pochwalę się wynikiem. Ale myślę, że 300+ będzie. Pozdrawiam
- szkolaziola
- Administrator
Śliczne
Tłuste topki na całej powierzchni, bardzo równa korona, pięknie.
Ja myślę że 500+ będzie
Tłuste topki na całej powierzchni, bardzo równa korona, pięknie.
Ja myślę że 500+ będzie
Kurcze, jak tyle wyjdzie to będę w 7 niebie Czas pokaże