Sezony po mainlining 🔥💪

Chcesz podzielić się historią swojej roślinki?
Tutaj możesz prowadzić swój dziennik albo podlinkować dziennik z GrowDiaries.com
Awatar użytkownika
szkolaziola
Administrator

Re: Sezony po mainlining 🔥💪

Post autor: szkolaziola »

haha. no lodówka do wina daje radę. Czasem ciężko się w niej zmieścić, ale warunki są super na lato :!:
Jaxon
Sadzonka

Post autor: Jaxon »

Hmm też mi chodzi po głowie pomysł z suszeniem w te upały. Mianowicie mam taka lodówke turystyczną dosyć sporą, a panny tez nie za wielkie wiec sie zmieszczą. Moge se tam ustawic konkretną temperature, wiarygodną. Pytanie czy przepływ powietrza który tam bedzie nie wysuszy mi ich za szybko? Czy moga byc tam problemy z wilgotnoscia?
Awatar użytkownika
szkolaziola
Administrator

nie mam pewności, ale logika mi podpowiada że wilgotność będzie ogromna i wszystko spleśnieje w chuj :D

ale jak chcesz to możesz zrobić taki eksperyment i się podzielić wynikiem :lol:
Wesoły ogród Aliena
Kwitnienie

Post autor: Wesoły ogród Aliena »

Jaxon pisze: 02.07.2026 23:41 Hmm też mi chodzi po głowie pomysł z suszeniem w te upały. Mianowicie mam taka lodówke turystyczną dosyć sporą, a panny tez nie za wielkie wiec sie zmieszczą. Moge se tam ustawic konkretną temperature, wiarygodną. Pytanie czy przepływ powietrza który tam bedzie nie wysuszy mi ich za szybko? Czy moga byc tam problemy z wilgotnoscia?
Nie też się wydaje że taka lodówka może zepsuć temat, dlatego ja bym spróbował na jakiejś minimalnej ilości
Jaxon
Sadzonka

Post autor: Jaxon »

W sumie przed tym wrzucę higrometr i termometr ustawię temperaturę na 16stopni lekko uchylę lodóweczkę i sprawdzę jakie warunki tam panują, dam znać jak wyszło :P
Awatar użytkownika
szkolaziola
Administrator

To nic nam nie powie niestety. Chodzi o to jakie będzie RH z lodówką pełną roślin oddających wilgoć do otoczenia. Pusta to będzie miała RH poniżej tego co masz w pokoju na 100%, nie ma prawa być inaczej.
ODPOWIEDZ