Sezony po mainlining 🔥💪
-
Wesoły ogród Aliena
- Kwitnienie
Re: Sezony po mainlining 🔥💪
No tak tak z tym oddzialem to jasne że nie mają pl , ale szczerze mówiąc to od kiedy zacząłem liczyć w ten sposób kwitnienie to przestałem się dziwić dlaczego zawsze wychodzi dłuższe kwitnienie jak podają info producenci. Bo kiedy liczyłem od flipa zawsze z obliczeń musiałem przetrzymać roślinę o tydzień lub dwa. No i wiadomo prawdziwym wyznacznikiem i tak są trichomy tyle że chodzi mi o to że teraz przynajmniej zgadza się z tym co mówi producent
-
Wesoły ogród Aliena
- Kwitnienie
Siemano
Przed wczoraj podałem dziewczyną po dwa i pół litra wody z dodatkiem flashclean żeby rozpuścić zalegające sole mineralne które nagromadziły się z jedzenie którego nie pobrały. Flashclean ma to do siebie że nie zabiją mikrobiologii w glebie ale przywraca sole z powrotem do formy przyswajalnej. Do tego skorzystałem z okazji że zacząłem uprawiać living Soil i nastawiłem herbatkę na bazie melasy i ziemi od Soma's Sacred Soil, czyli dzisiaj już dostaną bombę mikrobiologiczną.

Przed wczoraj podałem dziewczyną po dwa i pół litra wody z dodatkiem flashclean żeby rozpuścić zalegające sole mineralne które nagromadziły się z jedzenie którego nie pobrały. Flashclean ma to do siebie że nie zabiją mikrobiologii w glebie ale przywraca sole z powrotem do formy przyswajalnej. Do tego skorzystałem z okazji że zacząłem uprawiać living Soil i nastawiłem herbatkę na bazie melasy i ziemi od Soma's Sacred Soil, czyli dzisiaj już dostaną bombę mikrobiologiczną.

-
Wesoły ogród Aliena
- Kwitnienie
Sensej
jutro się widzimy
będzie piękny dzień 

-
Wesoły ogród Aliena
- Kwitnienie
Elo
Dziewczyny po tym flashcleanie po dwóch dniach dostały po dwa i pół litra herbatki kompostowej na bazie ziemi od Soma's Sacred Soil i melasą bio bez żadnych zbędnych dodatków. Po dwóch dniach zrobił się świeży wysyp pistli i dziewczyny tyją w oczach i to co zrobiłem okazało się strzałem w dziesiątkę

Dziewczyny po tym flashcleanie po dwóch dniach dostały po dwa i pół litra herbatki kompostowej na bazie ziemi od Soma's Sacred Soil i melasą bio bez żadnych zbędnych dodatków. Po dwóch dniach zrobił się świeży wysyp pistli i dziewczyny tyją w oczach i to co zrobiłem okazało się strzałem w dziesiątkę
-
Wesoły ogród Aliena
- Kwitnienie
- szkolaziola
- Administrator
Ło kurde.
Niezłe pały! Jak moje przedramie
To będą dobre zbiory proszę ja Pana

Niezłe pały! Jak moje przedramie
To będą dobre zbiory proszę ja Pana
-
Wesoły ogród Aliena
- Kwitnienie
Elo
Mi strasznie podoba się Blue Cookies fotka na samym dole,jej struktura i ogólnie kwiaty są mega zbite ale i mają duże kielichy

-
Wesoły ogród Aliena
- Kwitnienie
- szkolaziola
- Administrator
No jak 28 to trza ciąć, nie ma co hehe
Ładne topiszcza wyszły. Szron jest i nawet zbite dosyć. Tak trzymać

Ładne topiszcza wyszły. Szron jest i nawet zbite dosyć. Tak trzymać
-
Wesoły ogród Aliena
- Kwitnienie
Część
Kurcze jestem trochę zły dlatego że warunki w których suszyłem były tragiczne a jeszcze drugi nawilżacz mi się zespół. I te topy jednak wyszły takie trochę luznawe a do tego je prze suszyłem i z czterech krzaków wyszło 289g I kurwa kupuje lodówkę do wina

Kurcze jestem trochę zły dlatego że warunki w których suszyłem były tragiczne a jeszcze drugi nawilżacz mi się zespół. I te topy jednak wyszły takie trochę luznawe a do tego je prze suszyłem i z czterech krzaków wyszło 289g I kurwa kupuje lodówkę do wina