Dzieńdoberek

ADMINIE
Z tym czasem i traktowaniem CIEBIE JAK AI doskonale rozumem i sam bm się zachował dokładnie tak jak Ty gdyby ktoś mnie tak traktował
. PROSZĘ nie gniewaj się , ze ja czasami się motam ale dla mnie to wszystko nowe np. przez pomyłkę zamówiłem 2x ten sam płyn

albo myślałem,ze mam już płyn do przechowywania sądy ( który muszę zamówić, zobacz proszę zdjęcie poniżej jaki wynalazłem i jeśli będziesz miał coś godniejszego polecenia to oczywiście proszę nazwę lub link

) .
* wynalazłem tez TRICHODERME HARZIANUM SILNY KORZEŃ MIKORYZA > na YT mówisz , ze wszystko jedno jaki wiec mam nadzieje , ze ten się nada.
*** no iiiii... HIT... jak pisałem
ZDAJE SIĘ NA CIEBIE W 1000 % postanowiłem wiec tylko na pierwszy raz posadzić AUTOMATY wiec zostawiłem sobie 3 pesteczki a 23 pesteczki wymieniłem na

SEZONÓWKI

> niestety musiałem wziąć z tej samej firmy ponieważ poszli mi na rękę i pozwolili wymienić za groszową dopłatą > wiec teraz mam dodatkowo 23 PESTECZKI FOTOPERIODYCZNYCH .

. tak wiec zacznę od tych 3 automatów a następnie poleca sosnóweczki ( już się kształcę powolutku na Twoim kanale YT )
jeśli chcesz to podeślę CI jakie zamówiłem i kupiłem a są w śród nich takie co to maja bardzo krótki okres wegetacji.
z góry dziękuje za wszystko
i jeszcze jeśli chodzi o prasę to rozumem i dziękuję za rade .
Wiesz ja ma kolegę , który o ile dobrze go zrozumiałem mieli łodygi i liście pozostałości , zrobił sobie taki pojemniczek cylinderek wielkości dużej butelki gazowej do nabijania zapalniczek > kiedyś mi zademonstrował jak napełnia ten cylinder ubitym suszem potem przez zawór od góry nabija gaz taki od zapaliczek a dołem zaworkiem wycieka mu olej.

ale urwał mi się z nim kontakt wiec nie wiem za bardzo jak i co ?
może TY ADMINIE kumasz coś w tym temaciku ? ( olejek masakrycznie mocny > namoczył zapałkę i przeciągnął ta zapałka po normalnym szlugu > zrobił 2 kreski wzdłuż a DZIAŁANIE było całkiem ciekawa

)
z farcikiem ADMINIE i miłego dnia