dziękuję za odpowiedź.
A ile by kosztował cały wyposazony Growbox taki na ok 6 roslin ?.
Możesz jesli to mizliwe podrzucić link z kodem rabatowym od Ciebie ?
Dziękuję
Lepiej Lizać Rany i walczyć z bliznami niż całować dupę i
Stracić HONOR
Na zestawie zarabia sprzedawca a traci klient. Zawsze jest drożej niż złożyć samemu - a lampa zawsze jest najgrosza możliwa która nawet nie pokrywa całej powierzchni namiotu.
No a resztę masz już rozpisane w linkach konkretnie w poprzednich odpowiedziach
dzień dobry.
moze gdybyś mial czas podeslal bys mi linka na cay kompletny mniejszy namiot z wyposażeniem . docelowo bede uprawial sezonowe . Zaczol bym od tych automatow a nastepnie przeszedl bym na sezonowe wiec dokupil bym 2gi potrzebny namiot i leciał na 2 namioty.
dziękuję z góry za pomoc
Addar
Stracić HONOR
Ale jaki namiot konkretnie?
I co jest nie tak z tym co opisałęm dotychczas?
Bo to będą te same linki generalnie Więc muszę wiedzieć czego innego oczekujesz żeby ci jakoś pomóc?
to moze pomogl bys mi podzielic tę powierzchnie tak zebym mógł wychodowac te automaty a docelowo zaczął bym uprawiac sezonowe. Nawet bylo by to dla mnie korzystniej ze względów finansowych najpierw wyposażyć 1 pomieszczenie a do 2 mcy mialbym spokojnie pieniazki na markowe wyposazenie .
po prostu podzielili bysmy tę powierznie na 2a pomieszczenia w ktorych bym mogl uprawiac sezonowe i miec docelowo co 2 michy zbior.
obiecuje ,ze bede b.dobrym uczniem ,ktory przeskoczy MISTRZA i moje
TOPY bedą kiedyś BARDZIEJ TŁUSTE niz u....
mojego MISTRZA
Stracić HONOR
Który z tych byś wybrał ? Czy wgl lepiej coś innego ?
Jeden z tych z lampą EVO - czy od Marsa czy Spidera to nieważne, jedna fabryka.
Nie liczyłem czy to się opłaca jako zestaw - czy lepiej złożyć osobno z elementów - ale jeśli chodzi o jakosć to wybór jest jasny. FC4800-EVO albo SE5000 EVO
Pierdykne scianki działowe spokojnie ... wg. Twoich Rad.
dziękuję
ps. juz sie nie mogę doczekać. Kazdą fazę wzrostu będę dokumentował i oczywiscie CIEBIE informował
dziękuje
Stracić HONOR