Różne nawozy
- szkolaziola
- Administrator
Re: Różne nawozy
Ogólnie to ok wartość 1.2
Ale ta ziemia jest chujowa ogólnie w porównaniu z Canna
Ale ta ziemia jest chujowa ogólnie w porównaniu z Canna
Ok przy nastepnej uprawie wezmę to na pewno pod uwagę sensej
a w sumie to jeszcze muszę przesadzić te na balkonie i jak kupię do nich ziemię od Canna to chyba nic się nie stanie nie?

Bo ty stosujesz Canna Professional tak? I jak możesz mi po krytyce w czym się różnią to będę wdzięczny bo myślę że to też warto wiedzieć. Dzięki

Bo ty stosujesz Canna Professional tak? I jak możesz mi po krytyce w czym się różnią to będę wdzięczny bo myślę że to też warto wiedzieć. Dzięki
I tak wiem są głodne ale muszę jeszcze chwilę poczekać żeby ich nie przelać
- szkolaziola
- Administrator
Nie porównywałem ich w laboratorium i nie wiem czym się dokładnie różnią.
Wiem, że jak w 4 różnych ziemiach coś zaszadzę to w Canna Terra Professional będą rosły najszybciej i najlepiej.
W BioBizz średnio, a w Plagronie najgorzej.
Po prostu Canna Terra Professional jest lepsza - ma idealną ilość nawozów, napowietrzenie, gęstość, tłustość i rośliny ją lubią.
Wiem, że jak w 4 różnych ziemiach coś zaszadzę to w Canna Terra Professional będą rosły najszybciej i najlepiej.
W BioBizz średnio, a w Plagronie najgorzej.
Po prostu Canna Terra Professional jest lepsza - ma idealną ilość nawozów, napowietrzenie, gęstość, tłustość i rośliny ją lubią.
- szkolaziola
- Administrator
Wyglądają na delikatnie przeazotowane bo niektóre górne listki zaczynają "clawing" - ale poza tym wyglądaja ślicznie i zdrowo 
gratulacje
❤
gratulacje
Witam sensej,i tak jak mówiłem lecimy z fotoperiodami wstawiłem 3× Royal Skywalker 2× Sherbet Queen 1× Sundae Driver i dołożyłem 1× bubblegum xl dlatego że miałem czarnego kiełka i myślałem że zgnił ale i tak go wsadziłem w ziemię tak jak resztę i po jednym dniu wyskoczyły wszystkie. Ale jedna chyba chciała popełnić harakiri bo urwała sobie liscień jak próbowała uwolnić się ze skorupki 

. A ty proszę frotki