Cześć,
Próbuje schudnąć, jednak dieta i ćwiczenia nie daje takich rezultatów, jakie bym chciał. Koleżanka w pracy zaczęła pić zioła i jej waga ruszyła dół, też bym tak chciał... Jakie wy zioła na schudnięcie polecacie?
Zioła na schudnięcie
Re: Zioła na schudnięcie
To forum raczej sluzy do nauki uprawiania marihuany
Ale tak ogólnie pewnie masz złą rozpiske diety lub treningu,
Polecam napisac do Radka Słodkiewicza(mozesz go znalesc na insta), to jest polski kulturysta ktory mi kiedyś robił rozpiske treningu i diety ale w moim przypadku bylo to na przytycie i mimo ze cale życie wazylem 70kg i nie ważne ile jadlem i trenowalem to nie roslem to z jego rozpiską i konsekwetnym jedzeniem tego co mi rospisal przez 3 miesiace i trenowaniem 5 razy w tyg uroslem jak dzik 20kg w 3 miesiace aż każdy w pracy myślał ze na sterydach lece xd
Koszt takiej rozpiski specjalnie pod twoje potrzeby to koszt jakieś 250zl
A na zmniejszenie apetytu zielona herbata, kawa i nikotyna
Ale tak ogólnie pewnie masz złą rozpiske diety lub treningu,
Polecam napisac do Radka Słodkiewicza(mozesz go znalesc na insta), to jest polski kulturysta ktory mi kiedyś robił rozpiske treningu i diety ale w moim przypadku bylo to na przytycie i mimo ze cale życie wazylem 70kg i nie ważne ile jadlem i trenowalem to nie roslem to z jego rozpiską i konsekwetnym jedzeniem tego co mi rospisal przez 3 miesiace i trenowaniem 5 razy w tyg uroslem jak dzik 20kg w 3 miesiace aż każdy w pracy myślał ze na sterydach lece xd
Koszt takiej rozpiski specjalnie pod twoje potrzeby to koszt jakieś 250zl
A na zmniejszenie apetytu zielona herbata, kawa i nikotyna